"Снощи М6 свърши много полезна работа. Посвещавайки колкото вълнуващ, толкова

...
"Снощи М6 свърши много полезна работа. Посвещавайки колкото вълнуващ, толкова
Коментари Харесай

Ерик Земур: Афганистан на два часа от Париж?! Време е да си върнем страната

"Снощи М6 свърши доста потребна работа. Посвещавайки колкото трогателен, толкоз и плашещ репортаж за ислямизацията на нашата страна, “Забранена зона” сподели в цялостна светлина една действителност, която мнозина към момента отказваха да видят, само че която към този момент никой не може да отхвърля. Положението е доста по-сериозно, в сравнение с някои считат, и, за жалост, изцяло подхожда на моите разбори ". Това написа във "Фигаро " кандидат-президентът Ерик Земур след излъчването на репортажа “Забранена зона” (Zone Interdite) по ефирен канал М6, който споделя за сепаратизма и радикалния ислям във френския град Рубе, илюстриращ съгласно него ислямизацията на страната.
Снимка: списък
 
Снощи М6 свърши доста потребна работа. Посвещавайки колкото трогателен, толкоз и плашещ репортаж за ислямизацията на нашата страна, “Забранена зона ” сподели в цялостна светлина една действителност, която мнозина към момента отказваха да видят, само че която към този момент никой не може да отхвърля. Положението е доста по-сериозно, в сравнение с някои считат, и, за жалост, изцяло подхожда на моите разбори. Този репортаж ни дава избрана информации, която би трябвало да притегли изключително нашето внимание и от която би трябвало да създадем заключения.
 
Първо се срещаме с Амин Ел Бахи, доста самоуверен правист на 25 година, който разкрива изключително тревожни обстоятелства, протичащи се сега в Рубе.
 
Амин Ел Бахи ни демонстрира наличието на 500 метра, наред с други ислямски магазини, на шест халал месарници, един ориенталски хамам, ориенталска хлебарница-сладкарница и три профилирани книжарници - където се продава цялостно було, никаб - на същата улица, една от най-централните в града. Ако, до момента в който се разхождате в Рубе, към момента не вярвате в съществуването на огромната подмяна, значи сте решили да не я видите.
 
Но още нищо не сте видели. Защото в някои от тези магазини се предлага на родителите да подарят на децата си кукли… без лице: очите, устата, носът не са нарисувани. Детските книжки, продавани в тези магазини, също демонстрират герои без лице. Защо? Защото най-суровият ислям строго не разрешава изобразяването на човешки черти - повода, заради която “Ислямска страна ” и талибаните, когато вземат властта в даден град, унищожават главите на всички статути. Така нравите и обичаите на тоталитарен Афганистан се вкореняват у нас, под доброжелателния взор на държавните управляващи.
 
Доброжелателен? Не единствено. Съучастнически също, в дословния смисъл на думата. Защото “Забранена зона ” ни оповестява, че кметът на Рубе финансира изцяло умишлено извънредно войнствената ислямска асоциация, AAIR, с парите на своите данъкоплатци. “Кмет ислямо-левичар или меланшонист? ”, ще попитате вие. Съвсем не. Кмет от Divers Droite, наказан на първа инстанция за  проведена машинация по друго дело на 2 януари 2021 година И това не е изолиран случай при една избрана десница, която съществено се компрометира с исляма.
 
Всичко е уместно. В публичните здания млади дами се молят, криейки се под стълбите. Явни, кошмарни знаци за огромната подмяна се натрупат минута след минута. В религиозно учебно заведение в града девойките, съвсем всички забулени от най-ранна възраст, са прецизно отделени от момчета. Заснета със скрите камера, учителката изяснява, че това разделяне учи децата да заобикалят протипоположния пол, което е наложително изискване за положителното държание в обществото. Тук също е невероятно да не мислим за Афганистан и неговата фикс идея за сегрегация на дамите от най-ранна детска възраст.
 
Късно нощес младата Мила написа в Туитър: “Изумена от “Забранена зона ”, съзнавам, че самата аз непрестанно се пробвам да избягам от тази действителност, с цел да се защитя душевен. После, виждайки това, си припомням, че знам доста добре по какъв начин ще умра един ден в тази Страна. Плащаме цената за малодушието ”. Въпросът не е дали Мила ще ме поддържа или не: прозорливостта, която е придобила за ислямската заплаха, отваря очите на доста наши сънародници и аз ѝ благодаря за това. Боря се, с цел да няма повече като Мила: с цел да могат нашите дъщери и синовете ни да живеят свободно и в мир в тази страна.
 
Благодарение на нея и на толкоз други, за огромно благополучие, истината също напредва с висока скорост и разобличава отричането на цензорите, медиите, идеолозите и експертите по политическа уместност, на всички, които отхвърлят да видят какво понасят французите. Дори измежду най-яростните ми съперници през днешния ден към този момент никой не отхвърля, че с моята кандидатура на президентските избори огромно течение на “освобождаване на словото ” по въпроса за ислямизацията на нашата страна събори безчет спънки в медиите, партиите, на всички полета на демократичния спор. Няма да спра дотук. Остава да се свърши най-трудното и точно, с цел да го направя, се представям пред французите.
 
Време е да си върнем страната. Време е да сложим завършек на ислямската индоктринация. Ще осигуря окончателното затваряне на местата, пропагандиращи джихад. Ще забраня “Мюсюлманските братя ” и всички организации, които са свързани с тях. Ще изселвам систематично чужденците, които могат да съставляват опасност за публичния ред, в вастност досиетата S. Ще наложа също прецизен надзор на имамите и задграничното финансиране на мюсюлманското изповедание. Ще забраня носенето на ислямско було в общественото пространство и построяването на внушителни минарета и джамии. Време е да попречим на всяко задгранично навлизане. Дойде моментът да наложим поверителност на исляма в нашата страна и най-голямо почитание към нашата еднаквост!
 
Превод от френски: Галя Дачкова
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР