Снощи гледах кадри, как протестиращи български граждани ритат коли на

...
Снощи гледах кадри, как протестиращи български граждани ритат коли на
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ разкритикува остро Румен Радев

Снощи гледах фрагменти, по какъв начин протестиращи български жители ритат коли на хора, които просто желаят да преминат през един от столичните булеварди. Не утвърждавам сходни дейности, само че си дадох сметка, че те не са отговорните за това. Когато Държавния глава подвига пестник и приказва за измитане, по какъв начин да се държат елементарните хора? Какъв образец им дава?

Това попита във "Фейсбук " депутатът от ГЕРБ Анна Александрова в пост.

Когато персони, които сами са се провъзгласили за водачи и представители на митинга приказват с безразсъден език на омразата, то по какъв начин да се държат жителите от другите групи в обществото?, продължава да пита тя.

Демокрацията е дала опция държавни управления, политици и ръководства циклично да се сменят, само че когато допуснеш напрежение и опълчване сред хората, това разяжда единството на един народ за доста дълъг интервал. За всички тези години в ръководството Бойко Борисов и Политическа партия ГЕРБ постоянно сме търсили градивния разговор, допустимия компромис, политическия консенсус по значимите тематики за страната ни, показва Александрова.

"Струваше ли се тази цена, господин Президент? Доволен ли сте, че в името на личното си его настроихте българи против българи? Това ли е вярното държание на човек, който по Конституция въплъщава единството на нацията ни?

Дано пристигна време, когато осъзнаете, че елементарно се сее ненавист и борба, само че мъчно се построява общественост, елементарно се разрушава и унищожава, само че мъчно се гради, елементарно се дават препоръки, когато не носиш цялата отговорност за тежките управнически решения и бъдещето на страната ни ", приключва депутатът от ГЕРБ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР