„Снощи до късно бяха уточнявани последни аспекти на коалиционното споразумение

...
„Снощи до късно бяха уточнявани последни аспекти на коалиционното споразумение
Коментари Харесай

Вяра Емилова: БСП се бори в интерес на българските граждани

„ Снощи до късно бяха конкретизирани последни аспекти на съдружното съглашение дружно с нашите съдружни сътрудници. Тези разяснения ще продължат и през днешния ден, с цел да може всички политики да бъдат изчистени и когато бъде подписано съдружното съглашение да има единодушие от всички политически партии. “ Това съобщи депутатът от парламентарната група на “БСП за България “ Вяра Емилова в ефира на Българска национална телевизия.

По думите й все още към момента не са водени диалози за министерства. „ Това, което сме договорили с нашите сътрудници е, че първо би трябвало да бъде подписано съдружното съглашение, да бъдат подписани 7конкретно политиките в него и по-късно към този момент да се приказва за систематизиране на министерства “, безапелационна бе тя.

„ Българска социалистическа партия беше доста градивна съпротива през миналите 4 години. Ние се борихме за обществени права на българските жители, лечебните заведения да не бъдат търговски сдружения, за обикновено обучение, за обществени права на работещите, на възрастните и пенсионерите. Така че за нас властта не е самоцел, посредством властта ние можем да осъществяваме политиките, които сме дали обещание на българските жители “, разяснява Емилова като добави, че левицата е част от смяната, която България чака.

По думите й Българска социалистическа партия не е партия на статуквото, защото се бори в полза на жителите. „ Дори и договарянията, които минаха потвърждават, че сме партия на разговора, партия, която демонстрира непоклатимост и има в действителност положителни специалисти, и може да бъде част от едно бъдещо ръководство “, сподели още тя.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР