Снимките на третия сезон на хитовата поредица на HBO Белият

...
Снимките на третия сезон на хитовата поредица на HBO Белият
Коментари Харесай

Третият сезон на „Белият лотос“ ще е в Тайланд

Снимките на третия сезон на хитовата поредност на HBO „ Белият лотос “ ще са в Тайланд.

Новината заяви изданието Variety, цитирайки източници от продукцията, само че за момента от HBO отхвърлят формален коментар.

Още предишния месец обаче, изпълнителният продуцент на сериала Дейвид Бърнад съобщи пред Deadline, че се надява Азия да е местоположението на третия сезон, откакто първият беше сниман в Мауи, Хавай, а вторият в Сицилия, Италия.

" Надяваме се, че за фотосите на третия сезон ще имаме късмет да работим в Азия ", съобщи продуцентът.

В края на втория сезон основателят на „ Белият лотос “ Майк Уайт също направи отпратка към новата дестинация.

„ В първия сезон акцентирахме върху парите, във втория върху секса и мисля, че третият може би ще бъде един язвителен и занимателен взор към гибелта в източната вяра и нематериалност - коства ми се, че Азия е подобаващ терен за още един сезон на  „ Белият лотос “, сподели той.

Третият сезон ще включва нов актьорски състав.

За феновете обаче остава мистерия дали ще видят още веднъж персонажа на Таня, който беше единственият присъстващ и в двата сезона на поредицата.

Съдбата й е неразбираема, откакто финалния епизод на втория сезон, ексцентричната дама претърпя случай и падна в морето от борда на първокласна яхта.

Първите два сезона на сериала бяха снимани в хотели на веригата „ Четири сезона “. В Тайланд има четири такива обекта, които са ситуирани както в градска среда, по този начин и измежду джунглата и покрай плажа, което дава неограничени благоприятни условия за сериала.

Според източници от екипа на продукцията, Майк Уайт се намира в Тайланд за оглед на местоположения, само че към момента не е избрал съответно място за фотосите. Със сигурност, изненадите за милионите почитатели на „ Белият лотос “ предстоят.

" Белият лотос " завоюва 10 награди " Еми " за първия си сезон, в това число за поддържаща женска роля за Дженифър Кулидж, в ролята на Таня. Тя сграбчи и премията " Златен глобус " за втория сезон, който завоюва и наградата за най-хубав сериал. 

Сценарист и режисьор на поредицата е Майк Уайт, който е и изпълнителен продуцент дружно с Дейвид Бернад и Марк Камин.
   
 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР