Снимките на ПИК от “Позитано” 20, показващи как като шумкари

...
Снимките на ПИК от “Позитано” 20, показващи как като шумкари
Коментари Харесай

ВИСШИ ИЗТОЧНИЦИ: Слави и ДБ взривени от снимките на ПИК с Киро и Асен на “Позитано“ 20

Снимките на ПИК от “Позитано” 20, показващи по какъв начин като шумкари по тъмна доба, в постройката на социалистите влизат с бодра крачка Харвардските аферисти, съвсем взривиха договарянията за сформиране на държавно управление. Това признават пред “Труд” от Има Такъв Народ и Демократична България.

Хората на и на Христо Иванов публично не разясниха срещата зад тила им, само че импровизирано обявиха, че “винаги, когато е забъркана в ръководство, може да се чакат такива ходове”.
свързани новини130650преди 15 часа
Изненадани от визитата са били и в президентството, както и част от вътрешната съпротива при социалистите. В същото време обаче депутати от Има Такъв Народ и признават, че и при тях имало “неформални срещи с Петков и Василев”, които почнали още в деня на балотажа.

Иначе Корнелия Нинова е приела среща със съпредседателите на “Продължаваме промяната” и ги е поканила на “Позитано” 20 за 18 часа в четвъртък. Но траялите диалози на Петков и Василев с специалисти на Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и в мола по сектор “Култура”, отсрочили началото на диалога. Затова и дуото пристигнало в алената централа едвам към 23 часа.

Кирил Петков и Василев изсипали куп похвали на Корнелия Нинова по отношение на подготвеността на преговорните екипи на по другите ресори. И двамата натъртили, че специалистите на социалистите са най-подготвени по основните тематики спрямо представителите на Има Такъв Народ и Демократична България. Петков и Василев отворили необятно вратата и за постове за хора на левицата, само че споделили: “Само давайте хора, които са чисти. Да нямат петна от предишното си, да са без подозрения за корупция”.

Темата за нулевата корупция била повторена още няколко пъти от Петков и Василев, а Нинова им дала отговор, че в случай че взе участие в държавно управление, то от “Продължаваме промяната” могат и сами да си ревизират информацията за всеки кадър на Българска социалистическа партия.

Социалистите сложили непосредствено въпроса за Република Северна Македония и оповестили изрично, че Скопие не би трябвало да стартира договаряния за Европейски Съюз до момента в който не престане да заличава историята на България.

Петков и Василев се съгласили, че тематиката “Македония” е прекомерно сензитивна и е добре “да бъде оставена за по-нататък, за втората половина на 2022 година, откакто бъде образувано правителство”.

От “Позитано” 20 поискали и гаранция, че пенсионната промяна ще се състои по тяхната предизборна стратегия и ще се случи преизчисляването на всички пенсии по отношение на междинния застрахователен приход през 2018 г.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР