Снимките на нов клип на руската пънкгрупа Pussy Riot са

...
Снимките на нов клип на руската пънкгрупа Pussy Riot са
Коментари Харесай

Спряха тока на Pussy Riot

Снимките на нов клип на съветската пънкгрупа Pussy Riot са били провалени поради прекъсване на тока, заяви московската редакция на нюзру.

Според една от най-активните участнички в креативния колектив - Надежда Толоконикова подаването на електричеството е било прекратено, до момента в който тя и нейни сътрудници са се опитвали да създадат видео към песента си "Бесит " през вчерашния ден в Санкт Петербург. Според нейния някогашен съкровен сътрудник Пьотр Верзилов токът е бил спрян от полицията.

Активист на Pussy Riot е токсичен?

От управлението на студиото са декларирали, че не е имало интервенция от страна на чиновници на реда. "Токът е спрял поради тежка повреда ", това е показала изпълняващата длъжността общоприет шеф на "Ленфилм " Инеса Юрченко. По нейните думи тази заран подаването на електричеството е било възобновено.

Pussy Riot е станала известна през 2012 година с митинг против Владимир Путин в московската катедрала "Христос Спасител ". Тогава Толоконикова, Мария Альохина и Екатерина Самуцевич са били наказани, а по-късно амнистирани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР