Снимките на най-новия български сериал на NOVA – „Фалшив герой”,

...
Снимките на най-новия български сериал на NOVA – „Фалшив герой”,
Коментари Харесай

Най-новият български сериал на NOVA – „Фалшив герой“, започва снимки във Варна

Снимките на най-новия български сериал на NOVA – „ Фалшив герой”, стартират по едно и също време с началото на летния сезон във Варна.

Основна локация на продукцията ще бъде морската столица , която ще измести София като желана снимачна площадка на родните телевизионни поредици. Емблематични за града места ще оживеят на екрана в границите на 12 епизода в първия сезон.

 нов сериал български сериал Фалшив воин Нова телевизия NOVA NOVA

Проектът ще бъде осъществен от NOVA с поддръжката на Община Варна, а продуцент на комедийната поредност е „ DreamsIndustry “. Сериалът е част от тактиката на медийната група да поддържа българските филми на всички платформи.

Продукцията споделя с комизъм за дребните и огромните неистини в живота, за фалша в човешките връзки и щастието от това да свалиш маската , която носиш.

 нов сериал български сериал Фалшив воин Нова телевизия NOVA NOVA

В основната роля феновете ще гледат обичания българския артист Калин Врачански . Към него в поредицата ще се включат Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова, Ина Добрева, Любен Кънев, Пламен Великов, Христо Пъдев, Светломир Радев и още доста известни лица от огромния и дребния екран.

Във „ Фалшив воин “ ще вземат участие и артисти от Варненския трагичен спектакъл „ Стоян Бъчваров “, измежду които е Стоян Радев .

 нов сериал български сериал Фалшив воин Нова телевизия NOVA NOVA

По мотива Вики Политова, основен действен шеф на Нова Броудкастинг Груп, разяснява:

„ 2017 беше една извънредно мощна година за NOVA и за българските филми и сериали. Реализирахме три нови български сериала и нов сезон на хитовата продукция "Откраднат живот ", както и шест огромни родни кино ленти, голям брой уеб сериали и риалити сериал.

През 2018 продължаваме да влагаме в нови кино планове. Това ще поддържа всички креативен специалности в страната, свързани с киното, и ще даде на феновете качествени български продукции, които те търсят.

Щастливи сме, че положихме една постоянна основа за развиване на българските филми у нас, която и останалите медии са подготвени да последват. "

 нов сериал български сериал Фалшив воин NOVA Варна NOVA

Варна се причислява към европейската наклонност за финансиране на мероприятия, които показват съответни градове за повишение на интереса към културния и всеобщ туризъм, вложенията и цялостното районно развиване.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР