Снимките на най-новия български сериал на NOVA – „Фалшив герой”,

...
Снимките на най-новия български сериал на NOVA – „Фалшив герой”,
Коментари Харесай

Врачански и Сърчаджиева снимат нов сериал

Снимките на най-новия български сериал на NOVA – „ Фалшив герой”, стартират по едно и също време със старта на летния сезон във Варна. Основна локация на продукцията ще бъде морската столица, която ще измести София като желана снимачна площадка на родните телевизионни поредици. Емблематични за града места ще оживеят на екрана в границите на 12 епизода в първия сезон.

Продукцията споделя с комизъм за дребните и огромните неистини в живота, за фалша в човешките връзки и щастието от това да свалиш маската, която носиш. Главната роля е поверена на обичания българския артист – Калин Врачански, който стана прочут със "Стъклен дом " и по-късно с историческия "Дървото на живота ". В поредицата ще се включат още Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова, Ина Добрева, Любен Кънев, Пламен Великов, Христо Пъдев, Светломир Радев и още доста известни лица от киното и дребния екран. Участието на представители от варненския трагичен спектакъл "Стоян Бъчваров ", измежду които е Стоян Радев, ще даде опция за телевизионна изява на още десетки надарени актьори.

Варна се причислява към европейската наклонност за финансиране на мероприятия, които показват съответни градове за повишение на интереса към културния и всеобщ туризъм, вложенията и цялостното районно развиване.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР