Снимките на Еманюел Макрон на почивка, публикувани от списание Воаси“,

...
Снимките на Еманюел Макрон на почивка, публикувани от списание Воаси“,
Коментари Харесай

ОЛИМПИЕЦ! Макрон пак се гушка с мъже на плажа

Снимките на Еманюел Макрон на отмора, оповестени от списание „ Воаси “, провокираха бурна реакция в обществените мрежи. В разгара на Олимпийските игри и до момента в който Франция към момента чака назначението на ново държавно управление, тези фотоси демонстрират президента на републиката без тениска, ухилен и играещ на лодка с няколко мъже.

Статията „ Воаси “ стартира с провокативно изречение: „ По средата на Олимпиадата и до момента в който страната към този момент няма държавно управление, президентът реши да отиде на отмора “.

Надписите към оповестените фотоси са цялостни с подигравка, като един гласи:

„ Тази заран беше възнамерявал да избере нов президент, само че най-после вместо това реши да се повози с лодка и да играе судоку “.

Този подигравателен звук подхрани онлайн рецензиите, прецизира „ Труд “.

Мнозина слагат под въпрос посланието, което Еманюел Макрон желае да съобщи в тези времена на рецесия. Интернет потребителите показват разочарованието си от това, което възприемат католипса на съвестност и ангажираност от страна на президента.

Публикуването на тези фотоси идва в миг, когато Франция минава през интервал на политическа турбуленция, с неналичието на образувано държавно управление след последните законодателни избори.

Заваляха критици, акцентирайки очевидното разминаване сред паниките на президента и решаващите проблеми, пред които е изправена страната. А свадите към Олимпиадата стават от ден на ден и повече.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР