Снимки: Трибуна СоколъЕуфория завладя феновете на Спартак (Варна) при снощното

...
Снимки: Трибуна СоколъЕуфория завладя феновете на Спартак (Варна) при снощното
Коментари Харесай

Еуфория завладя феновете на Спартак

Снимки: " Трибуна Соколъ "

Еуфория завладя почитателите на Спартак (Варна) при снощното отваряне на почитател шопа им " Трибуна Соколъ ". Откриването бе тъкмо в 19,18 ч., а на него участваха и треньорите и футболистите на тима. Събитието събра над 200 души.

Официалната част стартира с отваряне на бутилка шампанско и тирада от уредниците на Трибуна Соколъ, които обясниха, че почитател шопът е значима крачка по пътя към налагането на " синьо-бялата " концепция в града. Следващата цел пред водачите на почитателите на „ соколите “ е основаването на военен клуб.



След това думата бе дадена на треньора на клуба – Георги Иванов–Геша.  " Виждате, че футболистите са тук. Както вие ни подкрепяте абсолютно на всички места, по този начин и ние желаеме да изразим поддръжка към всяко ваше начинание. Още един път потвърждаваме, че сме едно цяло. Ние сме длъжници пред почитателите и ясно осъзнаваме това. Ще създадем всичко допустимо скоро да Ви зарадваме! “, заяви краткотрайно заемащият позицията старши треньор на Спартак.



Голяма част от размерите на новите тениски се изчерпаха, като множеството от присъстващите побързаха да закупят по няколко продукта.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР