Снимки СКБИ БОИЛ“Традиционно силно представяне записаха бойците от СКБИ БОИЛ

...
Снимки СКБИ БОИЛ“Традиционно силно представяне записаха бойците от СКБИ БОИЛ
Коментари Харесай

„БОИЛ“ с куп медали и отборната титла на държавното по кикбокс

Снимки СКБИ „ БОИЛ “

Традиционно мощно показване записаха бойците от СКБИ " БОИЛ " на държавното състезание по кикбокс в жанр " лоу кик " в Шумен.

Надпреварата бе извънредно мощна и с присъединяване на 356 състезатели от 55 клуба.

След оспорвани петнадесетина, осмина, четвърт и полуфинали с по 20 състезатели в категории, със златни медали от „ БОИЛ “ се окичиха Росен Щерев, Живко Живков, Васил Тодоров, Георги Коцев и Христо Христов. Сребърни медалисти са Йоана Йорданова, Йордан Темелков, Калоян Филипов, Николай Жеков и Теодор Адамов, а бронзови Милен Миленов и Даниел Петров.

Освен медалите, състезателите на „ БОИЛ “ взеха и Отборната купа. Главен треньор на клуба Красимир Кирилов, а огромна част от призьорите са и възпитаници в Спортно учебно заведение „ Георги Бенковски “ гр.Варна.

Следващото предизвикателство пред „ БОИЛ “ е държавното персонално отборно състезание по кикбокс в жанр " Фул контакт ", което ще се с организира от 26 до 28 март в Козлодуй.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР