снимки ПетелОбщинските съветници във Варна ще заседават извънредно. Заседанието, което

...
снимки ПетелОбщинските съветници във Варна ще заседават извънредно. Заседанието, което
Коментари Харесай

Общинският съвет във Варна днес взема решение за пропадналия път към Златни пясъци

снимки " Петел "

Общинските съветници във Варна ще заседават изключително. Заседанието, което е с начален час 10:30, ще се организира неприсъствено и ще бъде излъчено директно чрез на локалния парламент. Това оповестиха от пресцентъра на локалния парламетнт. 

В проекта за дневен ред са включени три точки. Една от тях е даване на единодушие за сключване на споразумение за съдействие сред Община Варна и Агенция „ Пътна инфраструктура “. Държавната и локалната администрация ще работят за възобновяване на панорамния път Варна – Златни пясъци, в сектора на свлачището „ Трифон Зарезан “.

Съветниците ще обсъдят и промени в Наредбата за изискванията и реда за записване , отписване и пренасяне на деца в общинските детски градини, подготвителни полудневни и целодневни групи към учебните заведения на територията на община Варна. Предвижда се въвеждане на критерии, които ще носят спомагателни точки при кандидатстване.

На днешното съвещание локалният парламент ще избере също представител на Община Варна в Общото заседание на акционерите на МБАЛ „ Св. Анна – Варна “, който ще бъде акредитиран да взе участие в планувани през мандат 2019-2023 година постоянни и изключителни общи събрания на акционерите на сдружението.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР