снимки: Петел и БлицИзлязоха подробности за тройното убийство днес във

...
снимки: Петел и БлицИзлязоха подробности за тройното убийство днес във
Коментари Харесай

Пуснаха снимки на жертвите на днешното убийство във Варна

снимки: " Петел " и " Блиц "

Излязоха детайлности за тройното ликвидиране през днешния ден във Варна. Пуснаха фотоси и на двама от убитите.

Димитър Големанов - една от трите жертви при тройното ликвидиране през днешния ден във Варна, е имал бизнес с руснаци, написа Блиц. 


Това сочи информация в Търговския указател. 

Около 10. 15 часа през днешния ден в полицията е подаден сигнал, че в апартамент на ул. " Македония " във Варна е станала пукотевица, приключила с жертви.

Когато отиват на място, служителите на реда откриват три натрупа - на 40-годишния Димитър, на 23-годишната Диляна и на 41-годишен швед.



По към момента непотвърдена информация, Диляна и Димитър имали до неотдавна бурна и буйна връзка, само че те се разделили, а скоро по-късно тя почнала връзка с шведа. 

В жилището на Димитър, обаче, служителите на реда откриват и цялостен военен боеприпас, поради което работят и по друга версия, с изключение на по тази за любовен триъгълник, приключил със гибел.

Димитър Големанов е прочут във Варна. Сочен е като съсобственик на известно заведение. Развивал е бизнес и с доставки на газ. 

Близки на Диляна и Димитър настояват, че след раздялата той станал настъпателен, ревнувал я, заплашвал и преследвал.  От нейни изявления излиза наяве, че Диляна се е интересувала от тематиката за дамите - жертви на принуждение и явно самата тя е била подложена на такова.  От прокуратурата оповестиха през днешния ден, че сега се правят разпити на очевидци и близки до трите жертви. По непотвърдена информация в жилището на Димитър е имало още едно момиче, което е съумяло да скочи през прозореца и е било отведено от екип на Спешна помощ.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР