Снимки от катастрофа между най-мощното серийно Ferrari правено някога и

...
Снимки от катастрофа между най-мощното серийно Ferrari правено някога и
Коментари Харесай

Най-мощното Ferrari се озова в канавка след удар с Dacia

Снимки от злополука сред най-мощното серийно Ferrari правено в миналото и Dacia Duster набират известност в интернет, откакто бяха споделени в Instagram профила на supercar.fails. Инцидентът се е случил на 29 март на автомагистрала в Словакия, а повече информация за него бе споделена в обява на локалната полиция във Фейсбук.
`Най-мощното

Инцидентът отразен от пресслужбата на полицията стартира с хумористично изложение „ Dacia Duster против Ferrari SF90, резултат 1-0 “. От там излиза наяве, че двамата водачи са с негативни проби за алкохол, а при злополуката е потърпевш леко един човек. Не излиза наяве по какъв начин тъкмо се е случил случая и кой от двамата водачи е винвен.
`Най-мощното

Колите са се разминали без съществени последствия, въпреки ремонтът на едната от тях да е доста по-скъп от тази на другата. От полицията правят оценка вредите по Dacia-та на към 5 хиляди евро, до момента в който тези при Ferrari-то на към 500 хиляди евро. Ferrari SF90 Stradale се задвижва от хибриден тракт със ситемна мощ от 1000 конски сили. Ускорението от 0 до 100км/ч лишава 2.5 секунди, а оптималната скорост е 340км/ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР