Снимки на най-големия електрически автомобил на Volkswagen бяха разпространени още

...
Снимки на най-големия електрически автомобил на Volkswagen бяха разпространени още
Коментари Харесай

Volkswagen представи най-големия си електрически модел

Снимки на най-големия електромобил на Volkswagen бяха публикувани още преди няколко месеца и предстоящо, показаният на ревюто в Шанхай модел е еднакъв с този от изтеклите по-рано фрагменти.



От Volkswagen показаха ID.6 във версия X и Crozz, които се разграничават основно по броните и светлините в предната и задната част. Различни са също някои варианти и джантите с които могат да бъдат поръчани двата електрически автомобила.



За създаването на ID.6 е употребена MEB платформата, като размерите от 4876мм дължина, 1848мм широчина и 1680мм височина са близки до тези на Touareg. Стандартно и двете версии идват с трети ред седалки и тегло от над 2.8 тона.



Интериорът е еднакъв с този при останалите ID модели, което значи че виждаме 12-инчов екран в междинната част и тъч бутони под него, а пред лидера може да се откри по-малък екран, показващ скоростта, навигацията и асистиращите системи. Хед-ъп екран с виртуална действителност също е една от вариантите при поръчка.



Задвижването също е идентично с това при ID.3 и ID.4, което значи, че ще има две варианти за акумулатори, едната с потенциал от 58кВч, а другата със 77кВч. Според китайските стандарти за тест, те са задоволителни за пробег сред 436 км и 588 км. Три разнообразни избора при електромоторите обезпечават надлежно 180к.с., 204к.с. и 305 к.с., като при последния задвижването се предава и към четирите колела.



Двата модела ще бъдат създавани в Китай, където ще бъде и единствения пазар за тях. Очаква се производството да стартира в идващите месеци, а първите доставки да се реализират в края на тази или началото на идната година.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР