снимки:Live.Varna.bgОбщина Варна участва в две туристически борси, които се провеждат

...
снимки:Live.Varna.bgОбщина Варна участва в две туристически борси, които се провеждат
Коментари Харесай

Варна активно се рекламира на туристически изложения в Москва, ето какво показа

снимки:Live.Varna.bg

Община Варна взе участие в две туристически тържища, които се организират в Москва -  Интрумаркет (9-11 март), и 26-то Международно ревю MITT- (12-14 март). Първото събитие дава опция да се сключат контракти непосредствено с районните представителства на Русия и обичайно се радва на огромен интерес от сектора. Това заяви общинския информативен уебсайт Live.Varna.bg.

Морската столица бе показана със личен щанд и доста рекламни материали, представяйки разнообразни благоприятни условия за отмора. По време на форума Община Варна получи документ за интензивно присъединяване, оповестиха представители на дирекция " Туризъм ".
MITT 2019 е най-голямото туристическо ревю в Русия и притегля най-голяма публика от туристическата промишленост. В него вземат участие повече от 1800 компании от 54 стани в света. Изложбените зали заемат повърхност от 40 000 кв. м. За първи път тази година по време на форума се показват разнообразни инфраструктурни обекти- музеи, паркове, градини и други В съпътстващата стратегия са включени полемики и майсторски класове. На форума Варна взе участие със личен щанд, част от рекламната повърхност на България. На посетителите се оферират рекламни брошури, туристически карти и каталог-пътеводител, който съдържа информация за забележителностите, за културния и спортния календар на Варна, както и за над 400 обекта за настаняване в града и комплексите.



Гостите на щанда на Варна се интересуват най-вече от морски, ваканционен, културен и набожен туризъм, от детски лагери, спа и уелнес лечения. Те могат да гледат и 10-минутна 360-градусова презентация за Археологическия музей, в който се съхранява най-старото обработено злато в света, описаха специалистите от дирекция " Туризъм ". През април Варна ще бъде показана със личен щанд и на туристическото ревю в Екатеринбург.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР