Снимки Корабостроител 92“На провелата се олимпийска квалификация по тенис на

...
Снимки Корабостроител 92“На провелата се олимпийска квалификация по тенис на
Коментари Харесай

Полина Трифонова бе на крачка от спечелване на квота за Токио


Снимки „ Корабостроител 92 “

На провелата се олимпийска подготовка по тенис на маса в Гимараеш (Португалия) състезателката на варненския СКТМ „ Корабостроител’92 ” Полина Трифонова се класира на второ място в групата, като победи Ana TOFANT (Словения) с 4:1 и HO  Tin  Tin  (Великобритания) с 4:0 и загуби от Sabina  SURJAN  (Сърбия) с 2:4.

Във втория стадий (основната схема) в първи кръг тя победи Mateja JEGER (Хърватска) с 4:1, а във втория кръг отстъпи пред Shao  JIENI (Португалия) с 4:0.

В третия стадий (нова съществена схема) в първия кръг Поли взе реванш и победи Sabina SURJAN (Сърбия) с 4:3, по-късно последва победа над мощната състезателка Charlotte GAREY (Великобритания) с 4:3.

В последния спортен ден Поли беше мощно стимулирана и завоюва с 4:1 против Sarаh DE  NUTTE (Люксембург), само че в решаващия мач даващ право за присъединяване в Олимпийските игри, тя загуби с 2:4 (4-11, 10-12 , 11-9, 11-9, 6-11, 9-11) от Yana  NOSKOVA (Русия).     

В последната среща Поли трябваше да играe със изгубилата от другия полуфинал Barbora BALAZOVA (Словакия), само че същата не се яви поради травма и по този метод варненката завоюва с 4:0 и е Първа запаса за Олимпийските игри в Токио.



Ръководството на СКТМ “Корабостроител’92 ” изрича своето удовлетворение от  представянето на Полина  Трифонова и се надява на присъединяване и  в най-големия конгрес за 2021 година - Олимпийските игри в Япония.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР