Снимки и видео: ТрафикнюзДимна завеса покри столичния булевард Дондуков след

...
Снимки и видео: ТрафикнюзДимна завеса покри столичния булевард Дондуков след
Коментари Харесай

Подпалиха Дондуков заради Луковмарш

Снимки и видео: Трафикнюз

Димна завеса покри столичния бул. „ Дондуков ” откакто участниците в Луковмарш възпламениха факлите. Облечените в черно мъже скандираха и вееха флагове с лика на генерала, а отдалеко колоната приличаше на кълбо от огън. Шествието потегли от пилоните на НДК и мина по няколко от булевардите в центъра на София, само че едвам при започване на „ Дондуков ” уредниците от Българския народен съюз на Боян Расате разпоредиха да се възпламенят факлите, пише  " Трафикнюз ".

„ Помислих, че има пожар и дори се канех да звъня на 112 ”, призна стара жена, която забелязала от балкона пламъците долу.  Нейна съседка пък бързаше да прибере прането, с цел да не се вмирише на дим.

Зрелищните подиуми с огън и пушек завършиха пред дома на военачалник Луков на улица „ Тракия ”, където той е погубен от комунистическа бойна група на 13 февруари 1943 година.

Участниците в шествието, измежду които имаше немски и чешки националисти, сервираха венци и се поклониха пред паметната плоча. По целия маршрут Луковмарш беше строго охраняван от кордон служители на реда, само че до ексцесии не се стигна.

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР