снимки: Фейсбук/Петър ДиловСамо един вестник остана във Варна - Народно

...
снимки: Фейсбук/Петър ДиловСамо един вестник остана във Варна - Народно
Коментари Харесай

„Позвънете“ спира дейността си! Варна остана само с един вестник - Народно дело

снимки: Фейсбук/Петър Дилов

Само един вестник остана във Варна - " Народно дело "

Създателят и към този момент някогашен притежател на вестник „ Позвънете “ Петър Дилов разгласи с обява във Facebook, че изданието приключва активността си. Той оповестява, че " Позвънете " като марка и домейн минава в ръцете на IT- компания, „ която най-вероятно ще го възроди на друго, по-високо равнище “. Самият Дилов няма да е част от това ново развиване, излиза наяве от думите му. Ето текста на обявата му в обществената мрежа:

„ Честита 30-годишнина на Всички, докосвали се в миналото до Позвънете!

Някой би споделил: " Жалко, че навръх 30-тия си празник тази активност стопира! "

Но не е тъпо. Защото няма инцидентни неща. Той, Господ, непрекъснато ни дава знаци, написа ни на някаква стена (която ние в нашите глави си назоваваме " Съдба " ). А ние не сме доста положителни читатели...

Искам да кажа: За да направи ТОЙ, тъй че да спрем активността навръх 30-тия рожден ден на вестника, значи ни защищава от нещо. И с неговите слова и препоръки, с нашите воля и дейности, нещата ще стават по-добри всеки ден и за всички.

Да не забравяме един действителен факт от живота. Когато умира едно нещо, на негово място се ражда новото.

Разбира се, доста значимо е всички да са здрави и щастливи.

За спомените...

Аз имам доста хубави мемоари за всички. Когато се връщам понякога там, в спомените, ми става доста благо и хубаво.

А това по никакъв начин не е малко.

Сега, поисквам на всички здраво здраве, благополучие, успокоение, веселба, разцвет и благополучие! И да се виждаме и чуваме още дълги години, да се хвалим с децата и внуците, дето се споделя, дай Боже и с правнуците!

" Позвънете " като марка и домейн минава в ръцете на IT- компания, която най-вероятно ще го възроди на друго, по-високо равнище.

Аз персонално, имам намерение да му се веселя в профил.

Целувам ви всички! “



Фирмата „ ПОЗВЪНЕТЕ ” ООД е основана през 1992 година с съществена издателска активност. Компанията отпечатва вестници и други печатарски издания, като най-популярните артикули са вестниците „ ПОЗВЪНЕТЕ ”, издавани в градовете София, Варна и Пловдив. До този миг беше непокътнат хартиения вид на вестник „ ПОЗВЪНЕТЕ ” за град Варна и региона. Важна част от историята на изданието е превръщането му в новинарски ежедневник, фокусиран главно върху локални тематики. „ Позвънете Новини “ спря да излиза през 2010 и изданието се върна към първичния си тип на ежедневник за разгласи и реклама.

„ Създадена през 2004 година, www.pozvanete.bg е първата за България система за издание на разгласи и реклама в Интернет. Порталът www.pozvanete.bg служи за паралелно издание на обявите, събрани от телефон и такива, декларирани онлайн. Към днешна дата е въведена нова, съвременна и бърза онлайн платформа на същия адрес www.pozvanete.bg “, се споделя в представянето на електронния вид на изданието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР