Снимки: БулфотоЛидерът на НФСБ Валери Симеонов нападна словесно президента Румен

...
Снимки: БулфотоЛидерът на НФСБ Валери Симеонов нападна словесно президента Румен
Коментари Харесай

Симеонов: С тази дата на изборите Радев ще изпрати милиони избиратели в огнището на заразата

Снимки: Булфото

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов атакува словесно президента Румен Радев за оповестената от него дата за провеждането на парламентарните избори - 28 март.

" С първата допустима дата за изборите президентът Румен Радев бърза да види сметката на държавното управление, само че с тази прибързаност може да види сметката на страната ", сподели зам.-председателят на Народното събрание пред Dir.bg.

Според него определената дата ще изпрати милиони гласоподаватели към основаване на огромно огнище на болест, което по думите му е безконтролно. „ Датата на изборите би трябвало да бъде съобразена с епидемиологичната конюнктура у нас “, счита той.

„ Защото аз не мога да позволи, че може да има човек дотам безконтролен, че да прати няколко милиона наши сънародници в едни и същи секции, да опипват едни и същи дръжки на вратите на влизане и на излизане, да пипат едни и същи химикали, да пипат едни машини, в случай че щете “, уточни Симеонов.

Той към този момент отхвърля да отговори на въпроса дали ще се имунизира. „ Доколкото имам информация за облика, който са ми построили медиите, мъчно мога да послужвам за образец на нацията. Засега няма да ви отговоря. Ще ми би трябвало време, с цел да събера информация за страничните резултати на имунизацията. Все отново това е персонално решение “, съобщи водачът на НФСБ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР