Снимки: БлицДнес, по време на поредното заседание по делото за

...
Снимки: БлицДнес, по време на поредното заседание по делото за
Коментари Харесай

Треньорът по тенис на Йоан Матев отговори на много важен въпрос, свързан с деня на убийството в Борисовата градина!

Снимки: Блиц

Днес, по време на следващото съвещание по делото за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина, за очевидец беше свикан Илия Кушев, съобщи кореспондент на Блиц.

``
реклама

Той е бил треньор по тенис на главния обвинен за закононарушението Йоан Матев.

Свидетелят, който е и би някогашен играч по тенис. описа, че обвиненият не е бил конфликтна персона. " Той тренираше постоянно при нас в състезателен клуб " Левски " на кортовете на Националния стадион Васил Левски. Тогава ходеше с къса коса, по-слаби крайници, към 1,9 м висок. Йоан беше мирен, даже неосезаем. При нас тренираше и брат му Марсел, който беше по-добрият от двамата като спортни качества. Йоан в никакъв случай не караше цели тренировки, идваше по-късно и си тръгваше по-рано ", описа Кушев.

Той разкри, че известно време след убийството е викан в Столична дирекция на вътрешните работи, където са му показвани фотоси на възможния причинител. " Момчето на фотосите приличаше на Матев по походка и телосложение, само че не бях сигурен дали е това е той ", съобщи очевидецът.



На доста значим и основен въпрос на адвокатката на Йоан Стоянка Маркова дали в деня на убийството Матев е останал да тренира до по-късно, Кушев отговори: Не си припомням, имало е си случаи, когато е оставал до края на заниманието, само че за съответната дата нямам мемоари.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР