Снимки , архивВъпреки ограничените инструменти на служебното правителство, вие не

...
Снимки , архивВъпреки ограничените инструменти на служебното правителство, вие не
Коментари Харесай

Румен Радев към министрите си: Вие решихте стратегически въпроси и отворихте нови възможности за възходящо развитие на страната

Снимки, списък

Въпреки лимитираните принадлежности на служебното държавно управление, вие освен се справихте с преодоляването на тежките рецесии, само че и решихте стратегически въпроси и отворихте нови благоприятни условия за възходящо развиване на страната. За тези 10 месеца показахте, че страната може да се ръководи транспарантно, почтено и отговорно. Това сподели президентът Румен Радев на към този момент някогашните министрите от служебния кабинет, които одобри в Гербова зала на " Дондуков " 2 минути откакто бе определено новото държавно управление, написа.

" Само преди 10 месеца посрещнахте страната във вихъра на един коктейл от рецесии. Рекордни цени на горивата и инфлация, замразени инфраструктурни планове, липса на закони, нула одобрени европейски стратегии, застой на модернизацията на армията, мощен напън на границата и война покрай нас. Затова при вашето встъпване на служба ние наложихме редица цели ", сподели още Радев.

Организирахте за първи път транспарантни контракти за доставки на газ. Дадохте успокоение на идващите държавни управления за години напред. " Лукойл " се записва в България и заплаща налозите си тук, а това не реализира нито едно постоянно държавно управление, сподели президентът на някогашните към този момент служебни министри.

И им благодари за извършените почтени избори.

Успяхте да се получи първия транш от проекта за възобновяване. Одобриха се всички 10 европейски стратегии. Обиколихте цялата страна, с цел да могат всички дребни и междинни предприятия да схванат, че има страна и тя ги поддържа. Обвиниха ви в първия ден, че саботирате Организацията за икономическо сътрудничество и раз, а вие постигнахте невъобразим досега напредък. Пуснахте нови прави от автомагистралите и дадохте доста разрешителни за градеж. В последния си работен ден открихте три нови хладилни камери на " Капитан Андреево ", сподели още Радев.

В тежките условия на рецесията пък са подкрепили най-уязвимите групи. Те са отвоювали и лидерска роля на страната в района. За тези 10 месеца върху вас се стовариха всички рецесии. Бяхте извънредно единен тим с една идея - България, сподели още той. Министерство на вътрешните работи започнаха оздравителни процеси, в опазването на здравето потегли плана за незабавната здравна помощ по въздуха, предава Нова телевизия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР