> Снимката на Любомир ЖипоновУважаеми Медии,бихме искали да заявим официално,

...
> Снимката на Любомир ЖипоновУважаеми Медии,бихме искали да заявим официално,
Коментари Харесай

НАПСФВ: Любомир Жипонов не е печелил конкурс за най-добра свабена снимка

 > Снимката на Любомир Жипонов
Уважаеми Медии,

бихме желали да заявим публично, че информацията, показана в тази ситуация е в частично с погрешно наличие и накърнява престижа и омаловажава достиженията на редица сватбени фотографи в България и на някои от нашите членове в частност!

Показаната фотография в действителност е отличена в интернационалната Асоциация на Сватбените Фотожурналисти www.wpja.com, само че тази премия е получена в последния от 6-те етапа на годишния конкурс на организацията, в който такива, а даже и по-високи оценки (златен медал), са получили доста други фотографи, в това число българи. Тази премия е достижение, само че рейтинга на всеки от членовете в този уебсайт се образува на база на общото му показване за годината, а сходни трофеи за най-хубава сватбена фотография в света WPJA НИКОГА не е връчвала!

В уеб страницата на организацията членуват 14 българи и доста от тях имат съществено значими достижения – информация, която вие беше редно да ревизирате авансово преди да публикувате обществено. Тук може да разгледате финалното класиране за годината и достиженията на всички тези българи: 

Някои от нашите членове и доста други сътрудници сватбени фотографи са дългогодишни носители на трофеи и влиятелни награди освен в тази Асоциация.

Обръщаме се и към господин Жипонов персонално с апел да сервира обществено извиненията си към своите сътрудници, които засегна посредством поддържането и шерването на тази частично погрешна информация!

С почитание,

УС на НАПСФВ
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР