Снимка United States Federal govermment, укипедия, видео ABC News, You

...
Снимка United States Federal govermment, укипедия, видео ABC News, You
Коментари Харесай

Всички файлове на ЦРУ за НЛО са на свободен достъп в интернет

Снимка United States Federal govermment, укипедия, видео ABC News, You tube

Централно разузнавателно управление на САЩ направи нещо, което всички в Съединени американски щати чакаха да се случи.   Всички разкрити файлове, които Централно разузнавателно управление на САЩ има за неидентифицирани летящи обекти, към този момент са налични в интернет. Файловете са публикувани на сайта Black Vault, частна база данни за декласифицирани записи, която събира документи от 1996 година и споделят, че са увлекателно четиво, пише Futurism.

Колекцията, която в този момент съдържа стотици PDF файлове, към този момент е обстоен лист на всичко, което Централно разузнавателно управление на САЩ разгласява за НЛО - или желания от организацията термин Неидентифицирани въздушни феномени (UAP) - на едно място със свободен достъп.

Базата данни е план на създателя на Black Vault Джон Грийнвалд младши (John Greenewald Jr.), който заявява за Motherboard, че съди Централно разузнавателно управление на САЩ за издаване на нейните записи на UAP от десетилетия, написа

„ От към 20 години се боря години наред, с цел да получа още записи за НЛО, оповестени от Централно разузнавателно управление на САЩ “, споделя Грийнвалд. „ Беше като изваждане на зъби! Дълго ги обикалях в опити да го направя и най-после го реализирах. Получих огромна кутия от няколко хиляди страници и трябваше да ги сканирам страница по страница. "

Сайтът Black Vault съобщава, че въпреки „ Централно разузнавателно управление на САЩ да твърди, че това е цялостната им сбирка, няма по какъв начин това да бъде напълно несъмнено “. Някои записи, както е маркирано на уеб страницата, са били редактирани авансово, до момента в който за други няма такава информация.

Архивните файлове съдържат някои странни и занимателни истории. Например има документ за „ взривовете в съветския град Сасово “. Инцидентът е станал в град Сасово, област Рязан, през 1991 година, когато мистериозна детонация оставя 28-метров кратер в земята. Този гърмеж е бил предшестван от „ чудноват звук “ и „ огнена сфера “.

Законът за общественото финансиране, подписан от Доналд Тръмп през декември, подсигурява апропо, че всички разследващи организации на Съединени американски щати от ФБР до Централно разузнавателно управление на САЩ ще предадат на Конгреса цялата информация, която имат за НЛО през 2021 година Това значи, че тези документи евентуално също ще бъдат налични за всички. Но това е незадължително за държавно управление на Байдън.

Засега не са намирани " изключителни доказателства ", по думите на Сейгън, за визити на Земята на представители на извънземни цивилизации.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР