снимка: УикипедияВъпреки че загуби от Доналд Тръмп през 2016 г., Хилъри

снимка: УикипедияВъпреки че загуби от Доналд Тръмп през 2016 г., Хилъри ...

Клинтън: Бих могла да победя Тръмп през 2020 година.снимка: Уикипедия

Въпреки че загуби от Доналд Тръмп през 2016 г., Хилъри Клинтън е убедена, че би могла да го победи през 2020 г., и  би се справила по-добре с овладяването на пандемията от Covid-19, предаде РТ.

Това заяви тя в социалните мрежи, след като бе запитана по въпроса.

Преди това, хората го познаваха от риалити телевизията. Бизнесмен, милиардер, койтосе возеше в големия си самолет и всичко това, каза тя. Кааха си: "Дайте шанс на човека. Нека да видим какво може да направи." И сега всеки според мен знае какви са последствията от това.", каза тя.

Клинтън също така обсъди теорията, че Тръмп може да откаже да напусне Белия дом, дори ако той загуби от демократа през ноември.

"Мисля, че зависи от това колко голяма е загубата и затова правят всичко възможно, за да не позволят на хората да гласуват - знаете, те искат да спрат гласуването по пощата, искат да свият броя на местата, където хората всъщност могат да гласуват лично - защото знаят, ако имаме голяма избирателна активност, те губят ", каза тя.

Както е характерно за почти всички твърдения на Клинтън обаче, тя бе посрещната и с подигравки в социалните медии, като мнозина ѝ напомниха за многото много скандали, включително този с имейлите и импийчмънт на съпруга ѝ Бил Клинтън, докато е президент./ news.bg

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 

"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени сХартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Източник: petel.bg