Снимка УикипедияЕвропейската народна партия (ЕНП) - десноцентристки обединен блок в

...
Снимка УикипедияЕвропейската народна партия (ЕНП) - десноцентристки обединен блок в
Коментари Харесай

Виктор Орбан: ЕНП губи влияние

Снимка Уикипедия

Европейската национална партия (ЕНП) - десноцентристки единен блок в Европейския парламент, губи въздействие, защото се отклонява към демократични и центристки политики и това би трябвало да бъде променено, съобщи през днешния ден унгарският министър председател Виктор Орбан, представен от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ако ЕНП не е способна да промени курса си, тогава ще възникне нужда от нова самодейност в европейската политика, от нова посока ", сподели министър председателят на конференция.

" Ако не можем да реализираме смяната в границите на ЕНП, тогава ще представим нова самодейност в европейския партиен живот, тъй като би трябвало да създадем противотежест на възхода на придвижването на (френския президент Еманюел) Макрон ", сподели Орбан.

Според унгарския министър председател английският министър-председател Борис Джонсън е " един от най-смелите политици в Европа ", а Европейският съюз би трябвало да се стреми към мощни стратегически връзки с Англия, откакто тя напусне блока.

" Считам, че е належащо тясно и стратегическо съдействие с Англия в наближаващия интервал, когато тя към този момент няма да е страна членка на Европейски Съюз ", съобщи Орбан.

" Смятам Борис Джонсън за един от най-смелите европейски политици ", сподели унгарският министър председател като добави, че целият свят е бил против Джонсън и той въпреки всичко е спечелил парламентарните избори през декември.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Мед
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР