Снимка Туитър, Кира ЯрмишАлексей Навални се завърна в Москва, но

...
Снимка Туитър, Кира ЯрмишАлексей Навални се завърна в Москва, но
Коментари Харесай

Навални при ареста в Москва: Опитаха се да ме уплашат. Делата срещу мен са скалъпени

Снимка " Туитър ", Кира Ярмиш

Алексей Навални се завърна в Москва, само че бе арестуван от полицията при идването си на летище " Шереметиево ", когато се канеше да мине паспортен надзор, съобщи Франс прес, представена от " Опитаха се да ме уплашат. Делата против мен са скалъпени. Нямам от какво да се опасявам. Призовавам ви и вие да не се страхувате ". Това бяха първите думи на съветския опозиционер № 1 на родна земя.

" Това е най-хубавият ми ден за последните пет месеца. Много съм благополучен, че си пристигнах. Сега ще изляза и ще се прибера у дома. Не единствено истината е на моя страна, само че и съдът ", сподели още той и се извини на спътниците си за породените премеждия.

Пред кореспонденти в самолета той сподели, че не се опасява от арест при идването си в Москва. " Да ме арестуват? Това е невероятно, аз съм почтен човек ", сподели Навални. " Чувствам се жител на Русия, който има цялостното право да се върне вкъщи. Това е най-хубавият миг за последните пет месеца ", сподели той пред кореспонденти, купили места в същия аероплан, отвеждащ го назад в Москва. Чувствам се отлично. Най-накрая се връщам в родния си град ", добави той.

Руските служби бяха предизвестили, че няма да се поколебаят да задържат Навални още при идването му в Русия. И направиха тъкмо това.

Обвиненията против него са, че той е нарушил условната си присъда, издадена през 2014 година. През последните месеци Навални беше на лекуване в Германияь където се лекуваше след отравяне.

Навални " ще бъде арестуван под стража до решение на съда " по неговия случай, се показва в официалното съобщение на затворническите служби.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР