Снимка: ТуитърФинансовият министър на германската провинция Хесен Томас Шефер, който

...
Снимка: ТуитърФинансовият министър на германската провинция Хесен Томас Шефер, който
Коментари Харесай

Германски министър се самоуби заради COVID-19

Снимка: " Туитър "

Финансовият министър на немската провинция Хесен Томас Шефер, който бил " надълбоко угрижен " от икономическите последици от пандемията от новия ковид, се е самоубил, заяви министър председателят на Хесен Фолкер Буфие, представен от " Франс прес ".

``
реклама

54-годишният Шефер е бил женен, с две деца. Тялото му е открито през вчерашния ден покрай железопътна линия, написа в. BIld, представен от vesti.bg.
Прокуратурата на Висбаден съобщи, че приема самоубийството като най-вероятна версия.
Шефер от 10 години е отговарял за финансите на провинция Хесен, в която влиза немският финансов център Франкфурт, където са седалищата на Европейската централна банка и на редица огромни немски банки.

" Той работеше през деня и нощем, с цел да помогне на компаниите и на служащите да се приспособят към икономическите последици от пандемията ", съобщи Буфие, който сподели, че е шокиран от случилото се.

" Днес можем да приемем, че той е бил надълбоко угрижен ", добави министър председателят на Хесен, който сходно на Шефер е член на Християндемократическия съюз на канцлерката Ангела Меркел.

" Именно в тези тежки моменти имахме потребност от човек като него ", сподели очевидно смутеният Буфие.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР