Снимка: Trafficnews.bgПредседателят на Националното сдружение на сираците в България Слави

...
Снимка: Trafficnews.bgПредседателят на Националното сдружение на сираците в България Слави
Коментари Харесай

Председателят на сдружението на сираците се нуждае от 466,34 лева, за да бъде приет в болница

Снимка: Trafficnews.bg

Председателят на Националното съдружие на сираците в България Слави Михайлов се нуждае от финансова помощ, с цел да бъде признат за лекуване в болница, сигнализираха негови другари в обществените мрежи. Проблемът е, че младежът би трябвало да внесе незабавно в Национална агенция за приходите още 466,34 лева за здравни осигуровки, с цел да се лекува след претърпяна бъбречна рецесия и настъпили затруднения, само че не разполага с тази сума, оповестява Trafficnews.bg

" Като ръководител на Националното съдружие на сираците в България Слави Михайлов е човек, който е отдал живота си на идеята да оказва помощ на деца в неравностойно състояние, а в този момент самият той има потребност от помощ. Сигурен съм, че в този миг в случай че всички ние, които поддържаме неговите начинания, обединим старания и внесем по някой лев, ще успеем дружно за малко време да съберем нужната оставаща сума ", споделя приятелят му Петко Александров, представен от offnews.bg. И прибавя:

" За човек без семейство е доста мъчно да откри поддръжка, когато изпадне в затруднена обстановка. Именно в този момент е моментът да покажем на Слави, че не е самичък и всички ние сме неговото семейство. "

Дарителската сметка, на която можете да внесете сума, с цел да помогнете на Слави Михайлов е следната:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
BG64FINV91501016573912
BG64FINV91501016573912BGN
ТИТУЛЯР: СЛАВЧО МИХАЙЛОВ

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР