Снимка: Струма, архив20 години затвор при строг режим за бившия

...
Снимка: Струма, архив20 години затвор при строг режим за бившия
Коментари Харесай

20 години затвор при строг режим за бившия футболист Марио Метушев

Снимка: " Струма ", списък

20 години затвор при непоколебим режим за някогашния футболист Марио Метушев, който е упрекнат, че е наръгал с 97 удара с нож най-хубавия си другар Красимир Колджиев - Дзъмбо в Гоце Делчев. Това постанови състав на Окръжен съд-Благоевград преди минути, оповестява " Струма ".

Метушев, който извърщи убийството точно на Рамазан Байрям през юни 2018 година, ще би трябвало да заплати и 550 000 лв. на фамилията на потърпевшите, чийто ползи брани в съда юрист Албина Анева.

Припомняме, че тогавашният треньор на Места (Хаджидимово) закла авера си, а след това направи опит за самоубийство, само че оцеля. Кървавата драма се разигра след щедро погълнато от двамата другари количество алкохол. Слез запоя в локално заведение, отишли да си допият в дома на Дзъмбо.

На разпита пред Темида майката на жертвата споделила, че Марио се обърнал към нея с думите: " Аз съм дяволът, и тебе ще те разпоря ". Усмихвал й се, а тя изпаднала в още по-голям смут. " Той пристигна у нас, честити ми Байрам, обядвахме, беше спокоен. След това ги оставих да си приказват в кухнята. Когато чух Краси да вика: " Мамо, помощ ", влязох и видях, че Марио е натиснал сина ми с краката на земята. Ръгаше го с нож! Извиках: " Марио, какво правиш " и се пробвах да му взема ножа от ръцете.

Хукнах и не знаех какво върша, сграбчих стол да го ударя. Марио се усмихваше. Така и не разбрах за какво го е направил. Помня, че синът ми си криеше очите с ръката, а Марио го ръгаше в гърдите. Никога не съм очаквала да се случи това ", разказваше пред съда през сълзи почернената майка. Другият й наследник - Росен, също не бил наясно за какво се стигнало до зверството.

Смята се, че футболистът избухнал, тъй като подозирал приятеля си в изменничество. Обвинявал го, че през януари същата година загатнал на полицията, че двамата ще пътуват до Шумен, където трябвало да създадат договорка със 100 кг. тютюн. Колджиев отказал и Метушев потеглил самичък. По пътя бил спрян от патрулка и арестуван. Образували му досъдебно произвеждане, което завършило със съглашение – 5-годишен изпитателен период и възбрана да упражнява специалности или активност, свързани с търговия на акцизни артикули. Дали под въздействието на алкохол този спомен е оживял по този начин и не стана ясно до през днешния ден. Присъдата предстои на обжалване на по-горна инстанция, добавя " Струма ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР