Снимка: Станислав Стоилов/ФейсбукТехническият университет, ССК Одесос и БАМФ организират благотворителен

...
Снимка: Станислав Стоилов/ФейсбукТехническият университет, ССК Одесос и БАМФ организират благотворителен
Коментари Харесай

Правят благотворителен турнир в помощ на фен на Спартак

Снимка: Станислав Стоилов/Фейсбук

Техническият университет, ССК Одесос и БАМФ провеждат благотворителен футболен шампионат " Помогни на другар " в помощ на Станислав Стоилов, който е измежду известните почитатели на Спартак (Варна).

Той има потребност от интервенция на менискус, кръстни връзки на коляното. Необходимата сума е 5000 лв. - за интервенцията, която ще се извърши в София, пътуването до там, консумативите и възобновяване. Мъжът е на 35 години.

От 94-та година съвсем няма пропусната среща на футболния тим на " соколите ". Както всеки разпален почитател на футбола по този начин и той рита с другари и взе участие в няколко шампионата по минифутбол. Преди към 3 месеца се контузва по време на дуел и след обзор се открива че е скъсал кръстни връзки и менискус. От този ден нататък всеки ден му е призрачен и малоценен.
Надпреварата ще се организира на игрищата на Техническия университет на 20 февруари от 9 ч. Телефон за записване: 0877 205 329

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР