Снимка: Sportal.bgБившият селекционер на националния ни отбор по футбола Красимир

...
Снимка: Sportal.bgБившият селекционер на националния ни отбор по футбола Красимир
Коментари Харесай

Балъков: Националите идват убити заради хора, които си прокарват политики

Снимка: Sportal.bg

Бившият селекционер на националния ни тим по футбола Красимир Балъков показа пред Sportal TV, че футболистите в представителния отбор се усещат смазани поради изявления на членове от Изпълкома.

Бала прикани негативизмът да спре, както и за самообладание и поддръжка към националния тим.

" Никога няма да кажа кой от футболистите ме е разочаровал. Всички, които съм употребявал, имат някакви качества. В България най-вече разбираме от политика и футбол. Мнения има доста. След като ми се даде опция да си подам оставката, какво може да приказва това? Последните десетина години доста отрицателно се гледа на националните състезатели. Трябва да ги поддържаме. Не може хора от Изпълкома непрекъснато да приказват и да плюят по тези футболисти. Това вреди. Той идва погубен от хора, които пред медиите си прокарват лични политики. Това би трябвало да спре. Не може след назначението на Дерменджиев да има изявление на член от Изпълкома какъв бил той. Години наред няма да имаме генерация, която да ни показва, в случай че продължим по този начин. Убеден съм, че този народен тим има капацитет и може март месец да обърне нещата. Всички си подадохме оставката. Нека народът и медиите да оставят този тим да направи нещо. На футболистите им е по-добре да играят на открито, в сравнение с у дома. Разбирам ги ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР