Снимка: Спарта ПрагаВарненското крило Мартин Минчев се разписа за победата

Снимка: Спарта ПрагаВарненското крило Мартин Минчев се разписа за победата ...

Мартин Минчев с гол за СпартаСнимка: Спарта Прага

Варненското крило Мартин Минчев се разписа за победата на Спарта (Прага) с 3:0 над втородивизионния Лишен. Минчев влезе като смяна в 64-ата минута и в 88-ата оформи крайния резултат. 

Вацлав Дърхал откри резултата в 14-ата минута и пак той вкара за 2:0, отбелязвайки с едно докосване в 38-ата след подаване на Давид Моберг Карлсон. Минчев се появи на терена на мястото на Лукас Хараслин, а по абсолютно идентичен начин както и второто попадение, дойде и третото. Моберг Карлсон асистира на българския нападател, който с първото си докосване разстреля вратаря на домакините Весели. 

За 20-годишният варненец това е първи гол за сезона в първия тим на Спарта, но също така има и два в дублиращия. Лишен (Бърно) е на 4-о място в класирането на втора лига. Спарта пък в неделя гостува на Злин в опит да се доближи до лидера Виктория (Пилзен), който им води с 4 точки след 8 кръга на чешкото първенство.

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg