Снимка: Спарта ПрагаВарненското крило Мартин Минчев се разписа за победата

...
Снимка: Спарта ПрагаВарненското крило Мартин Минчев се разписа за победата
Коментари Харесай

Мартин Минчев с гол за Спарта

Снимка: Спарта Прага

Варненското крило Мартин Минчев се разписа за успеха на Спарта (Прага) с 3:0 над втородивизионния Лишен. Минчев влезе като промяна в 64-ата минута и в 88-ата оформи крайния резултат. 

Вацлав Дърхал откри резултата в 14-ата минута и отново той вкара за 2:0, отбелязвайки с едно допиране в 38-ата след подаване на Давид Моберг Карлсон. Минчев се появи на терена на мястото на Лукас Хараслин, а по безусловно еднакъв метод както и второто попадение, пристигна и третото. Моберг Карлсон асистира на българския нападател, който с първото си допиране разстреля вратаря на домакините Весели. 

За 20-годишният варненец това е първи гол за сезона в първия отбор на Спарта, само че също по този начин има и два в дублиращия. Лишен (Бърно) е на 4-о място в класирането на втора лига. Спарта пък в неделя гостува на Злин в опит да се приближи до водача Виктория (Пилзен), който им води с 4 точки след 8 кръга на чешкото състезание.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР