снимка PixabayРуският въздушен превозвач Аерофлот“ обяви, че отменя голям брой

...
снимка PixabayРуският въздушен превозвач Аерофлот“ обяви, че отменя голям брой
Коментари Харесай

Аерофлот отмени всичките си полети до Бургас

снимка Pixabay

Руският въздушен транспортьор „ Аерофлот “ разгласи, че анулира огромен брой постоянни интернационалните полети до 31 август 2020 година Причината - въведените ограничавания поради Covid-19, съобщи " Флагман ".

В листата, оповестен на уеб страницата на компанията, измежду направленията, които няма да се извършват, са и българските градове София и Бургас.

Сред анулираните полети са още дестинации като Аликанте, Амстердам, Баку, Барселона, Валенсия, Варшава, Венеция, Дрезден, Дъблин, Ларнака, Лион, Милано, Ню Йорк, Париж, Рим, Прага, Пукет, Тенерифе, Франкфурт и други, съобщи Еconomic.bg Пътниците, закупили билети след 1 май на уеб страницата на „ Аерофлот “ или в контактен център, автоматизирано ще получат възобновяване на сумите. Тези, които са закупили билети в търговски офиси или организации, би трябвало да се свържат с мястото на покупката.

Също по този начин пасажерите имат опция на получат ваучер, вместо да им бъдат връщани средствата. Припомняме, че в края на март Русия спря интернационалните полети поради ковид. Сега те последователно се възвръщат, като от 1 август от страната към този момент можете да се лети до Турция, Англия и Танзания. Водят се договаряния и с други посоки, по-специално от 15 август се възнамерява обновяване на полетите до Швейцария. Засега европейските страни са недостъпни за руснаците, написа „ Комерсант “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР