Снимка PixabayОвен Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни

...
Снимка PixabayОвен Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни
Коментари Харесай

Овен: Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи

Снимка Pixabay

Овен
Много удобно време за всевъзможни истински начинания. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел групово богатство, а не персонален триумф или реализиране на някаква друга самостоятелна полза. За през днешния ден самоуверено може да насрочвате и организирате другарски срещи, някаква презентация, галерия или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Това също е не неприятен интервал за обчуване чрез Интернет и регистрация в нов за Вас спорен конгрес. Не е изключено по този метод да си намерите и нови другари. 

 
Телец
Макар че някои свои проекти нама да съумеете да реализирате, като цяло днешния ден, като цяло, ще бъде сполучлив. За благополучие, ще намирате за себе си нови благоприятни условия, и по тази причина ще съумеете да постигнете това, за което другите могат единствено да мечтаят. Ще се появи опция да осъществите нещо, което от дълго време сте замислили, само че е изглеждало неизпълнимо. Ако сте уверени в себе си, ще съумеете да решите доста персонални проблеми. Не се отхвърляйте от посещаване на всемирски мероприятия, защото денят е подобаващ за нови запознанства и начало на връзки.

Близнаци
Не е значимо, кой ще Ви направи това предложение и какъв брой многообещаващ ще наподобява той. Но при всички положения би трябвало да помните едно: в случай че това е прекомерно хубаво, с цел да бъде истина, най- евентуално в действителност не е. Сега за вас изобщо не е мъчно да приспите своята зоркост с няколко похвали, изключително в случай че са от човек, който харесвате. Ако имате подозрения, помолете за помощ. И не давайте достъп до портфейка си или кредитната си карта, до момента в който не сте изцяло сигурни.

Рак
Бавно се отдалечете от портмонето си! Вашето предпочитание да се обзаведете с тази по този начин мечтана „ джаджа ” или да се отдадете на „ магазинотерапия ” през днешния ден ще одобри необятен обсег, и по тази причина стойте по-далече от наличните пари и кредитни карти. Вместо да се разхождате по комерсиалната улица, стойте си на място. Изключете компютъра и не се изкушавайте от разпродажбите в Интернет, а си вземете книга и за дълго се потопете в непознатата действителност. Денят е прекрасен за медитация и прозрения. Отношенията в фамилията и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното самочувствие ( вероятно - и настроението) ще Ви донесе триумф във финансовите въпроси. Може да намерите практическо приложение на своето ентусиазъм.

Лъв
Не би трябвало в новите си взаимоотношения да се ориентирате на по предходните. Освен че Вашият настоящ човек не е (а и не може да бъде) тъкмо копие на предходния, и Вие много сте се трансформирали. Новото би трябвало кардинално да се гради по новому. Особено при вас. И изключително в този ден...

Дева
Имали сте проекти за през днешния ден? Забравете ги! Днес под секрет ще Ви кажат нещо такова, че изцяло ще прекрои проектите Ви за деня. Хубаво ще е, в случай че не се отнася за проектите Ви за живота...

Везни
Мислите си, че Вашият вътрeшен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент. Когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите.

Скорпион
Предчувствате събитията и нормално се оказвате прави. Защо се колебаете, като можете да извършите интелигентен изпреварващ ход? Макар че не е за препоръчване, да рискувате прекомерно, не е изключено да се вслушате в своята превъзходно настроена вътрешен глас. Обезателно разучете цялата отнасяща се до работата информация, и поработете с детайлите. Ако не действате по силата на порива, може да обърнете обстановката в своя изгода.

Стрелец
През първата половина на денонощието за Вас нараства риска за дребни, само че дразнещи неприятности. Не са изключени неприятности вследствие на невнимателно боравене с техника, или от изтощеност. Повишава се вероятността за препирня с обкръжаващите Ви, включително с сътрудниците, началството, родителите, децата или обичания човек. С значими работи може да се заемете през втората половина на денонощието. При това се предлага да не се захващате с огромни мероприятия, а да се ограничите до неголеми задания.

Козирог
Вие сте от тези мъдри хора, които не се пречупват под напън извън. Придържайте се и през днешния ден към същата самостоятелна позиция, когато сътрудниците се опитат да приложат във връзка с Вас надалеч не деликатна татктика, стремейки се да повлияят на Вашата позиция. Останете правилни на своите убеждения - контролът над обстановката остава във Вашите ръце, и по тази причина всичко ще бъде такова, каквото го желаете. В края на крайщата Ви е нужно да отстоявате своята известност. И помнете, че точно Вие контролирате всички останали аспекти на своя живот. Постарайте се да употребявате доста по-малко време за хора, които не почитат това.

Водолей
Днес и сами няма да знаете, какво желаете от своя обичан човек. Като разследване от това няма да знаете и какво може да очаквате от него - всяко деяние и всяка негова реакция на Вашето държание, ще провокират у Вас негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин може би е по-лесно...

Риби
През първата половина на денонощието може да сте мързеливи или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, несъмнено, може да си го позволите...). Надвечер ще Ви обхване предпочитание за бурна активност. Ако сте родени през февруари, ще бъдете доста предприемчиви и ще употребявате всички вероятни пътища за реализиране на новата цел, в това число о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността, раздразнителността и несъразмерната самонадеяност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР