Снимка PixabayОвен Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ...

Снимка PixabayОвен Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни

Овен: Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи

Снимка Pixabay

Овен
Много благоприятно време за всевъзможни истински начинания . Най- сполучливи ще са мероприятията, имащи за цел групово богатство , а не персонален триумф или реализиране на някаква друга самостоятелна полза . За през днешния ден самоуверено може да насрочвате и организирате другарски срещи, някаква презентация, галерия или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор , когато получите голям сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош срок за обчуване чрез Интернет и регистрация в нов за Вас спорен конгрес . Не е изключено по този метод да си намерите и нови другари . 

 
Телец
Макар че някои свои проекти нама да успеете да реализирате, като цяло днешния ден , като цяло, ще бъде сполучлив . За благополучие , ще намирате за себе си нови благоприятни условия , и по тази причина ще успеете да постигнете онова, за което другите могат единствено да мечтаят. Ще се появи опция да осъществите нещо, което от дълго време сте замислили, само че е изглеждало неизпълнимо. Ако сте уверени в себе си, ще успеете да решите доста персонални казуси . Не се отказвайте от посещаване на всемирски мероприятия, защото денят е подобаващ за нови запознанства и начало на връзки .

Близнаци
Не е от значение , кой ще Ви направи това предложение и какъв брой многообещаващ ще наподобява той. Но при всички положения би трябвало да помните едно: в случай че това е прекомерно хубаво, с цел да бъде правда , най- евентуално в действителност не е. Сега за вас изобщо не е мъчно да приспите своята зоркост с няколко похвали , характерно в случай че са от човек, който харесвате. Ако имате подозрения , помолете за помощ. И не давайте досег до портфейка си или кредитната си карта, до момента в който не сте изцяло сигурни.

Рак
Бавно се отдалечете от портмонето си! Вашето предпочитание да се обзаведете с тази по този начин мечтана „ джаджа ” или да се отдадете на „ магазинотерапия ” през днешния ден ще одобри необятен обсег , и по тази причина стойте по- надалеч от наличните пари и кредитни карти. Вместо да се разхождате по комерсиалната улица, стойте си на място. Изключете компютъра и не се изкушавайте от разпродажбите в Интернет, а си вземете книга и за дълго се потопете в чуждата действителност . Денят е прекрасен за медитация и прозрения. Отношенията в фамилията и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното самосъзнание ( вероятно - и настроението) ще Ви донесе триумф във финансовите казуси . Може да намерите практическо приложение на своето ентусиазъм .

Лъв
Не би трябвало в новите си взаимоотношения да се ориентирате на по предходните . Освен че Вашият настоящ човек не е (а и не може да бъде) тъкмо копие на предходния , и Вие много сте се трансформирали . Новото би трябвало кардинално да се гради по новому. Особено при вас. И характерно в този ден...

Дева
Имали сте проекти за през днешния ден ? Забравете ги! Днес под секрет ще Ви кажат нещо такова, че изцяло ще прекрои проектите Ви за деня. Хубаво ще е, в случай че не се отнася за проектите Ви за живота...

Везни
Мислите си, че Вашият вътрeшен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо характерно в този момент . Когато Вашият разсъдък е зает с най- разнородни хрумвания и мечти . Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна енергия. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден , може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите.

Скорпион
Предчувствате обстоятелствата и нормално се оказвате прави. Защо се колебаете, като можете да направите интелигентен изпреварващ ход? Макар че не е за препоръчване, да рискувате прекомерно , не е изключено да се вслушате в своята превъзходно настроена вътрешен глас . Обезателно разучете цялата отнасяща се до работата информация, и поработете с детайлите. Ако не действате по силата на порива, може да обърнете позицията в своя изгода .

Стрелец
През първата половина на денонощието за Вас набъбва риска за малки, само че дразнещи неприятности. Не са изключени неприятности вследствие на невнимателно боравене с техника, или от изтощеност . Повишава се вероятността за препирня с обкръжаващите Ви, включително с сътрудниците , началството, родителите, децата или предпочитания човек. С съществени работи може да се заемете през втората половина на денонощието. При това се предлага да не се захващате с огромни мероприятия, а да се ограничите до неголеми задания .

Козирог
Вие сте от тези мъдри хора, които не се пречупват под напън извън . Придържайте се и през днешния ден към същата самостоятелна позиция, когато сътрудниците се опитат да приложат във връзка с Вас далеч не деликатна татктика, стремейки се да повлияят на Вашата позиция . Останете верни на своите убеждения - контролът над позицията остава във Вашите ръце, и по тази причина всичко ще бъде такова, каквото го желаете . В края на крайщата Ви е нужно да отстоявате своята известност . И помнете, че точно Вие контролирате всички останали изгледи на своя живот. Постарайте се да употребявате доста по-малко време за хора, които не почитат това.

Водолей
Днес и сами няма да знаете, какво желаете от своя предпочитан човек. Като разследване от това няма да знаете и какво може да очаквате от него - всяко деяние и всяка негова реакция на Вашето държание , ще провокират у Вас негативни страсти . Постарайте се елементарно нищо да не очаквате - по този начин може би е по- просто ...

Риби
През първата половина на денонощието може да сте мързеливи или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, несъмнено , може да си го позволите...). Надвечер ще Ви обхване предпочитание за бурна активност . Ако сте родени през февруари, ще бъдете доста предприемчиви и ще употребявате всички допустими пътища за реализиране на новата цел, в това число о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността , раздразнителността и прекомерната самонадеяност .

Източник: petel.bg