снимка pixabayОвен Днес е по-добре да стоите настрана от каквито

...
снимка pixabayОвен Днес е по-добре да стоите настрана от каквито
Коментари Харесай

Дневен хороскоп

снимка pixabay

Овен
Днес е по-добре да стоите настрани от каквито и да било спорове. Обкръжавашите Ви по никакъв метод няма да могат да намерят общ език, само че към това Вие нямате никакво отношение. Може да Ви се стори, че би било добре да се намесите и да помирите враждуващите страни, само че е допустимо доста да надценявате своите дипломатически качества. Емоциите са много мощни, а има и условия, за които Вие не знаете. Присъствието Ви единствено ще налее още масло в огъня. Затова се постарайте да стоите по-далече, и от там да наблюдавате борбата. Ще можете да видите всичко незабавно, и да разберете цялата истина.

Телец

Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.
 

Близнаци

Днес за Вас е огромна вероятността за среща с предишното, т.е., с хора, които са играли в миналото значима роля във Вашия персонален живот. Те и през този ден могат да внеста своята не дребна милостиня в връзките със настоящия Ви обичан човек, в случай че Вие не се възпротивите на това.
 

Рак

Във всичко, което се отнася до бизнеса и работата, е нужна пределна, непрекъсната и неотслабваща зоркост. Денят е доста неподходящ и едно дребно падение ще бъде задоволително, с цел да загубите и пари, и въздействие, и покровителството на индивида, на който сте привикнали да разчитате. Пазете своята известност като зеницата на окото си, тъй като точно тя през днешния ден се явява Вашето основно предимство пред конкуренцията. Но денят не може да бъде наименуван и напълно обезсърчителен. Ще Ви зарадва среща със остарели другари, а настроенето Ви ще се повдигне от инцидентно запознанство.
 

Лъв

Днес ще се наложи да ревнувате своя обичан човек и дори не от тв приемника или заниманието му, а от напълно жив човек, задоволително прелъстителен и приветлив. Затова бъдете подготвени, че ще Ви раздрусат мощни усеща, само че не изключително приятни, сетли и чисти.
 

Дева

Ако действате уверено и бързо, може освен да постигнете триумфи, а и да оставите съперниците си доста обратно, спасявайки се по този начин от заплахата да Ви дишат във врата. Важно Ваше предимство ще бъде умеенето Ви да се договаряте тъкмо с тези, които би трябвало, като освен това не проявявате несъразмерна примирителност, а и запазвате възприятието си за лично достолепие. Предстои Ви и едно съществено тестване - може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите усеща могат да се възобновят?....
 

Везни

Нетрадиционният метод за решаването на доста типични проблеми, ще Ви помогне да укрепите своята професионална позиция. Днес имате късмет да въведете ред в връзките с деловите сътрудници, да измененията изискванията на съдействие с по-изгодни, както и да уредите новите си връьки. Могат да пораждат компликации от юридически темперамент. Старайте се да не притегляте вниманието на държавните организации. Този ден е доста подобаващ за домашни празници и отмора в компанията на най-близките хора.
 

Скорпион

Днес ще Ви се желае дружно с Вашия обичан човек да се почувствате умерено и по домашному. Само че има възможност тази концепция да не му хареса и тогава би трябвало да се справяте сами. Но в действителност кой би устоял на миризмата на прясно опечени кифлички, поднесени в леглото.
 

Стрелец

Вашите благоприятни условия и стремежи през днешния ден ще съответстват във всичко, включително и в персоналния живот. Така че може да се почувствате магьосник, популярен вълшебник или каквото там си желаете. Важното е, да употребявате тези благоприятни условия в своя изгода. Или в интерес на Вашия обичан човек - въпрос на избор...
 

Козирог

Днес се постарайте, да деянията оптималната продуктивност, което ще се отрази позитивно на професионалната Ви активност. Бъдете по-внимателни и внимателни, когато решавате въпроси, свързани с пари. Избягвайте деянията на нарцисизъм и се постарайте по-добре да се оправите със своята сантиментална връзка. Ако сте решили да се занимаете със своята фигура, проявете повече самообладание и непримиримост. Ще бъдете обилно възнаградени за своите старания – здрав сън, чудесно самочувствие, по-голяма убеденост в личните сили и дейна връзка с обкръжаващия Ви свят. Действайте!
 

Водолей

Днес е незабравим ден с цел да разкажете за всичко, което Ви вълнува, да споделите своите горести, беди и прекарвания.Обезателно ще Ви чуят и схванат. Или, в карая на крайщата, ще одобряват за сведение казаното от Вас. Нека днешния ден стане за Вас ден на искреността.
 

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – към Вас има задоволително хора, подготвени да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, само че в случай че се занимавате единствено с нови неща. Ще се появят доста блестящи хрумвания: от една страна - доста смели, а от друга – даващи Ви опция напълно да реализирате своя капацитет. Винаги вършиме всичко въодушевено и радостно – дори гледането на телевизионно предаване може да превърнете в необикновено привлекателно деяние. Не се учудвайте, че през днешния ден ще бъдете в центъра на внимание.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР