Снимка: pixabayНикой не бива да се меси в роднинските отношения

...
Снимка: pixabayНикой не бива да се меси в роднинските отношения
Коментари Харесай

Москва: Никой не бива да се меси в роднинските отношения между Русия и Беларус

Снимка: pixabay

Никой не трябва да се меси в роднинските връзки сред Русия и Беларус. Това съобщи през днешния ден пред публицисти говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова.

Тя разяснява оповестено през вчерашния ден следствие на в. " Комсомолская истина " за ареста на съветски жители в Беларус, съобщи ТАСС.

Задържаните предходната седмица в Минск и Южна Беларус 33-ма съветски жители съгласно Минск са наемници, които възнамерявали да провеждат безредици в страната. Москва обаче съобщи, че те единствено са минавали директно през Беларус на път за Латинска Америка, написа Novini.bg.

Извън рамките на другарските връзки сред Русия и Беларус има куп недоброжелатели, " които единствено това мислят - по какъв начин да скапват тези връзки, употребявайки провокативни способи ", сподели през днешния ден говорителката на съветската дипломация.

" Не бива да разрешаваме никому да се внедрява в роднинските връзки сред нас. А че те са такива - подозрения няма у никого ", акцентира Мария Захарова.

Арестът на съветските жители е провокация на украинските секрети служби в блян да скарат Беларус и Русия, писа през вчерашния ден " Комсомолская истина ".

Според източник на вестника от съветските силови органи " сложна инспекция " открила, че украински служби основали подправен интернет план, посредством който вербували близо 200 някогашни членове на съветската частна военна компания " Вагнер " - сякаш за защита на обекти в Либия. После организирали за тях директен транспорт през беларуско летище и подхвърлили на Минск " преференциална за Киев информация ", че бойците в действителност са изпратени да дестабилизират обстановката в Беларус преди президентските избори на 9 август.

Говорителката на съветската дипломация удостовери версията на " Комсомолская истина ", написа през днешния ден изданието на своя уебсайт.

Захарова съобщи на юношески конгрес в Солнечногорск край Москва, че карцерът на руснаците в Беларус " е директен резултат от авансово планувана провокация на трета страна ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР