Снимка PixabayМинистерството на туризма и антиките на Египет пуска нова

...
Снимка PixabayМинистерството на туризма и антиките на Египет пуска нова
Коментари Харесай

Египет въвежда нова есемес услуга за туристите

Снимка Pixabay

Министерството на туризма и антиките на Египет пуска нова есемес услуга в помощ на туристите, заяви в. " Ал Ахрам ".

Според помощник-министъра, отговарящ за цифровата промяна, Халед Шариф услугата ще се дава от мобилните оператори и се състои в автоматизирани текстови известия до идващите в страната, съобщи Българска телеграфна агенция.

Наред с благопожелание за добре пристигнали в Египет есемесите ще съдържат информация за горещата линия на туристическото министерство (19654), която е отворена дванадесет часа на денонощие за въпроси, недоволства и оферти. Приемат се позвънявания на няколко езика, като през септември са добавени съветски и украински, прецизират от ведомството. При изключителни обстановки туристите ще бъдат насочвани към полицията и незабавна здравна помощ.

Новата услуга е част от съдействието с Министерството на връзките и осведомителните технологии, както и от програмата за цифровизация, която се реализира в Египет.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР