снимка pixabaylamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Днес и на Вас , самите, няма да

...
снимка pixabaylamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Днес и на Вас , самите, няма да
Коментари Харесай

Овен - Днес дори и на вас няма да ви е ясно какво искате от своя любим човек

снимка pixabay

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Днес и на Вас, самите, няма да Ви е ясно, какво желаете от своя обичан човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово деяние или реакция на неговите дейности, ще провокира у Вас единствено негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин (може би) ще бъде по- елементарно...

Телец

Днес сте се събудили, погледнали сте се в огледалото и сте помислили, че не би било зле нещо да се промени. И сами знаете, че е по силите Ви, да извършите това. Ако нещата опират до козметични процедури, разлистете брошури на тази тематика, и се посъветвайте с другари. Ако имате предпочитание да минете на диета, помнете, че е доста по-лесно да понесете рестриктивните мерки, в случай че някой различен Ви прави компания. Ами в случай че паралелно с Вас е човек, който желаете да се запознаете по-от близо? Предложете да се причисли към Вас, дружно изработете тактика и действайте. Съревнователния дух ще направи това още по-интересно!
 

Близнаци

Днес яснотата е изключително значима, по тази причина би трябвало колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите точно това, което сте желали да кажете, и че хората вярно Ви схващат. Ако не извършите това, поражда сериозна заплаха от спорове. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в диалозите деликатно обмисляйте това, което желаете да кажете, преди да си отворите устата. В последна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята далновидност и предвидливост.
 

Рак

Двойнственият Ви темперамент през този ден ще Ви подведе – у Вас ще бушуват пристрастености, които ще стартират да диктуват своите условия. Здравият разсъдък ще бъде този, който ще ги поукроти. Постарайте се по- бързо да си го върнете – присъединяване му при взимането на решения, отнасящи се до вътрешносемейния живот е просто належащо. Съветът на звездите е, да се постараете да не допускате раздразнителност в фамилните си връзки, а се постарайте и повече да почивате.
 

Лъв

Сутрината може да бъдете прекомерни идеалисти, изключително в случай че датата на Вашето рождение е в средата на август. В началото на деня не би трябвало необмислено да вярвате на другите хора (както, прочее, и на себе си). Във всички партньорски връзки, в това число и съпружеските, през това време ще доминира някаква неустановеност и тайнственост. Втората половина на деня дава обещание да бъде много наситена, и като цяло - сполучлива. Ще имате мотив да се повеселите, да поддържате връзка с околните и да се опитате да реализирате някои от своите гении. В същото време най-скъпите Ви хора щв са способни да Ви поизлъжат или да се пошегуват с Вас. Не играйте хазарт, не сключвайте съмнителни покупко-продажби и не вярвайте на примамливи оферти и подозрителни предложения.
 

Дева

Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е признато и задоволително. Вечерта най-накрая този човек ще се реши да Ви каже това, което мисли. Ако сега нямате сътрудник и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия взор. Възприемайте това като един тип съревнование, настройте се за победа и изпробвайте, какъв брой дълго може да издържите.
 

Везни

Както и да сте почнали днешния ден, той ще приключи на най-високо равнище. Никой не оспорва, че сте напълно непредсказуеми, само че е изцяло по силите Ви, да продължите да се придвижвате към задачата с отмерено движение, опирайки се на своите предходни достижения. Крачка по крачка ще започнете да осъзнавате, какъв брой надалеч сте стигнали, а това още повече ще Ви помогне в по-нататъшните дейности. Постарайте се да запазите положителното си въодушевление, и не позволявайте на дребните неприятности да въздействат на връзките Ви с хората. Придържайте се към девиза: „ Живей, и дай на другите опция да живеят ”!
 

Скорпион

Даже и да Ви се коства, че Вашия обичан човек изцяло е изгубил бдителността си, не би трябвало да се пробвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, по този начин или другояче, все в миналото ще стане очевидно, и Вие с стеснение ще си спомняте този ден. Всяка несправедливост ще трансформира вашите връзки единствено към по-лошо.
 

Стрелец

Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?
 

Козирог

Това, че чудесно умеете да вземате бързо верни решения, напълно не значи, че сте длъжни да решавате всичко и постоянно. За благополучие имате да организирате хората в групи и да им предоставяте опция да се оправят с нещата сами, като единствено им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, в сравнение с можете да преглътнете, и не се опасявайте да разпределяте отговорностите, каквото и да Ви коства това, без значение дали те са работни или персонални.
 

Водолей

Как се обръщате към Вашия обичан човек? Няколко нежни думи, и вероятно това е всичко?... А в действителност от името на Вашия обичан човек може да измислите толкоз доста ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за опити от сходен жанр. Опитайте!
 

Риби

Животът е дълъг път, изпълнен с огромни загадки. Вървете напред и се старайте да намерите решения на насъщните проблеми. Възможно най-хубав ще бъде прагматичния метод. Въведете ред в своята стая, подредете своето работно място, убедете се, че нямате неплатени сметки, а по-късно може да си отдъхнете. Просто Ви е нужно, да прекарате несъмнено време с другари, с цел да си отдъхнете от всички тези значими въпроси.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР