снимка pixabaylamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте

...
снимка pixabaylamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен Ако при Вас нещо не се получава, опитайте
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

снимка pixabay

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, пробвайте да намерите различен метод за реализиране на задачата. Ако обектът на Вашите въздишки със забележително упортсво не реагира на Вашите дарове и картички, може би би трябвало да помислите за друга тактичност? Например през днешния ден да го помъчите с безмълвие и студенина. Как ли ще се усеща без Вас?

Телец

Днес Вашият обичан човек доста ще се нуждае от Вашето нараснало внимание. Ако се окаже, че желанията ви съответстват, няма да се постанова да Ви дели с който и да било, а преди всичко ще се окажат Вашите усеща и желания. Какво ще вършиме в такава обстановка, би трябвало да решите сами...
 

Близнаци

Днес ще Ви се наложи да се поупражнявате в оптимизъм и даже в най-безрадостните обстановки да намирате позитивните моменти. А те, повярвайте, напълно не са малко: би трябвало единствено да поискате, да се огледате и да ги видите. Ако при Вас се получи, персоналният Ви живот напряко ще разцъфти.
 

Рак

Ще постигате положителни резултати във всичко, за което се захванете: сполучливи ще бъдат и деловите договаряния, и професионалните действия, и персоналните срещи. Само че през втората половина на деня все-пак ще зародят някакви усложнения. Отнесете се към тях умерено и не изпадайте в суматоха. Придържайте се към златната среда сред цялостната изолация от ставащото и агресивното нахлуване на хипотетичния съперник. Ако сте в брак, предлага се да вземете ефективно присъединяване в това. Което прави „ съпружеското тяло ”, като забравите за недоразуменията. Ако имате деца, връзките с тях ще са изцяло хармонични.
 

Лъв

Вашата буря са почивките и развлеченията и по тази причина в работата от време на време Ви е „ горчиво ”. По някаква глупава причина сте се събудили с въодушевление да се потрудите, и то да се потрудите старателно. Ще Ви е нужна всичката Ви сила, когато статусът Ви в кръга на другарство е станал към този момент с табелка „ недосегаем ”, затегнете ремъците, бъдете съществени и изпълнете това, което би трябвало, без значение защо става дума.
 

Дева

Целта, която сте си сложили е доста хубава, само че дали е реалистична? Но до момента в който се стараете да я постигнете, другите задания и цели, изискващи Вашето внимание, ще изостанат, а това може да докара до нула всичко, което сте постигнали и към което се стремите. Каквото и да вършиме, продължавайте повече да поддържате връзка с обкръжаващите - в този момент чудесно се справяте с това. Освен това, до момента в който продължавате да поддържате връзка с който и да било, Вашите мисли не престават да се развиват в нужното направление.
 

Везни

Предстои Ви един не доста комплициран ден. Даже повече ще се развличате, отколко да се трудите. Като цяло през днешния ден ще имате почивен ден. Цялата неприятна работа ще се прави от Вашата втора половинка и би трябвало да се каже, че ще се оправи с нея превъзходно. Може да се каже, че Вие няма да взимате присъединяване в това...
 

Скорпион

Трудничко и малко горчиво ще бъде през днешния ден на Вашия обичан човек общуването с Вас, защото Вашето държание ще бъде много мъчно за предсказание, и още по- комплицирано за схващане. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не поражда у Вашата половинка какъвто и да било дискомфорт от общуването с Вас...
 

Стрелец

Част от тежестта на непоклатимите убеждения се явява знаенето на това, къде и по какъв начин да ги изкажете. Днес си коства да си извършите опит и да си премълчите, до момента в който другите се оправят в обстановката. Позабавлявайте се на взаимоотношението на участниците в групичката и си помислете, по какъв начин тези хора работят дружно. Ще откриете забавни връзки, които ще оживят други области на Вашия живот. Има още един метод за другарство, който в никакъв случай не сте взимали под внимание. Приемете го през днешния ден, а се възползвайте от него на следващия ден.
 

Козирог

Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.
 

Водолей

Днес няма да се наложи Вашият обичан човек дълго да Ви изяснява, какво желае да Ви каже, тъй като Вие ще го разбирате от половин дума, половин взор или половин жест. Само че не би трябвало да бъдете прекомерно самоуверени: може и доста да сгрешите, а това ще докара до много досадни последици.
 

Риби

Днес Вашият обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, въпреки и понякога, се постанова да се поспи
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР