снимка: pixabay.comМестният кмет се надява да привлече туристите с откриването

...
снимка: pixabay.comМестният кмет се надява да привлече туристите с откриването
Коментари Харесай

В неделя откриват най-дългия окачен пешеходен мост

снимка: pixabay.com

Местният кмет се надява да притегли туристите с откриването на най-дългия окачен пешеходен мост в Северна Португалия, който публично се открива в неделя, заяви Агенция Франс Прес.

Той виси на тежки стоманени кабели, нанизани сред V-образни бетонни кули и минава 516 метра през каньон, на височина 175 метра.

Преди формалната гала в неделя на хората от близкия град Арука беше позволено да преминат по транспарантните железни решетки на мегаструктурата в четвъртък.

Руй Брандао избира да не гледа надолу, само че предложи прекарването.

" Силно ви поучавам да дойдете, даже в случай че като мен имате световъртеж ", сподели той.

" Трябва да кажа, че въобще не съм го усетил ", твърди Руй Брандао.

" Официалното разкриване е значимо, тъй като ще ни даде опция да обновим туристическите си действия, " сподели кметът на Арука Маргарида Белем пред AFPTV.

Мостът беше " съществена атракция " за района, сподели кметът. Структурата, кръстена " 516 Arouca ", пресича стръмното дефиле на река Пайва, което към този момент е нанизано с към 8 километра дървени пътеки.

Съоръжението счупва върха за най-дългия пешеходен провесен мост, държан от 2017 година насам на моста Чарлз Куоне в Ранда, в швейцарските Алпи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР