снимка: pixabay.comДо 32 градуса в съботаУтре ще преобладава слънчево време с временни увеличения

...
снимка: pixabay.comДо 32 градуса в съботаУтре ще преобладава слънчево време с временни увеличения
Коментари Харесай

До 32 градуса в събота

снимка: pixabay.com

До 32 градуса в събота

Утре ще доминира слънчево време с временни нараствания на облачността, по-значителни над планинските региони в Югозападна България, където на обособени места ще превали временен дъжд.

Ще духа слаб, в Източна България до сдържан североизточен вятър, сочи прогнозата на НИМХ.

Максималните температури ще бъдат сред 27° и 32°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще продължи да духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 27°-32°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще доминира слънчево време с временни нараствания на облачността, по-значителни след обяд над масивите от Югозападна България, където на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 21°, на 2000 метра - към 14°.

През идващите дни времето ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще слаб, след обяд по морския бряг до сдържан от североизток. Температурите ще се покачват и оптималните във вторник ще са сред 32° и 37°.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР