Снимка ПиксабейБългарка опита да припечели лесни пари по подъл начин,

...
Снимка ПиксабейБългарка опита да припечели лесни пари по подъл начин,
Коментари Харесай

Млада варненка подмами омъжен германец да й преведе 10 000 евро и заплаши жена му да й прати мутри от България

Снимка Пиксабей

Българка опита да припечели лесни пари по лицемерен метод, само че сметките й излязоха криви. 

26-годишна жена с адрес във Варна, оповестена за търсене с европейска заповед за арест е открита и арестувана в РУ- Нови пазар.

Издирва се по искане на съда в Ансбах- Германия, откакто подмамила  локален гражданин, а по-късно отправила закани към фамилията му.

Преди по-малко от година 26-годишната се срещнала по интернет с немски жител. Подмамила го, че живее оскъдно. За прочут интервал от време мъжът ѝ превел малко над 10 000 евро, с цел да ѝ " помогне “.

Малко по-късно дамата се свързала със брачната половинка му и я заплашила, че в случай че не й преведе парична сума, ще популяризира клип с нецензурно наличие, в което взе участие мъжът ѝ. Отправила закани, че ще изпрати човек, който да нарани фамилията. Те подали тъжба в полицията.

Обявена е за интернационално издирване  на 23 март. Малко след 10:30 часа през днешния ден при осъществена инспекция от полицейски чиновници била открита в частен дом в Нови пазар. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура- Шумен, работата по него продължава, написа plovdiv24.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР