Снимка PexelsВеликобритания е най-големият пазар за кипърския туризъм.Новите правила ще

...
Снимка PexelsВеликобритания е най-големият пазар за кипърския туризъм.Новите правила ще
Коментари Харесай

От 1 май Кипър ще разреши на ваксинирани британски туристи да влизат в страната

Снимка Pexels

Англия е най-големият пазар за кипърския туризъм.

Новите правила ще се ползват за английски жители, които са получили втората доза от имунизацията най-малко седем дни преди пътуването

От 1 май Кипър ще позволи на имунизирани английски туристи да влизат в страната без ограничавания като негативен тест за ковид и карантина, разгласи заместник-министърът на туризма на Република Кипър Савас Пердиос, представен от кипърската осведомителна организация и БНР.

" Ние информирахме английското държавно управление, че от 1 май ще улесним идването на английски жители, които са ваксинирани с ваксини, лицензирани от Европейската организация по медикаментите, без да показват негативен тест за COVID-19 и без карантина ", сподели Пердиос в петък и добави, че сходно съглашение е реализирано сред Кипър и Израел на 14 февруари.

Кипърският зам.-министър посочи, че новите правила ще се ползват за английски жители, които са получили втората доза от имунизацията най-малко седем дни преди пътуването, като Кипър си резервира правото да прави инцидентни проби измежду пасажерите, в това число имунизираните, а те от своя страна ще би трябвало да продължат да съблюдават здравните протоколи като носенето на маска и спазването на обществена отдалеченост.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР