Снимка PexelsВъпреки, че насилието над участнички в бдение в памет

...
Снимка PexelsВъпреки, че насилието над участнички в бдение в памет
Коментари Харесай

Началникът на лондонската полиция заяви, че няма намерение да подава оставка

Снимка Pexels

Въпреки, че насилието над участнички в бдение в памет на убитата лондончанка Сара Еверард докара до остри рецензии от жители и политици против полицията в Лондон

Началникът на лондонската полиция Кресида Дик съобщи, че няма желание да подава оставка поради насилието, упражнено над стачкуващи, заяви.

Кадри, публикувани в обществените мрежи, разкриха жестоко отношение на полицейски чиновници над дами, взели участие в снощното бдение за убитата лондончанка Сара Еверард.

Полицията се оправда с нуждата да следи за съблюдаване на противопандемичните ограничения. Но министърът на вътрешните работи Прити Пател и столичният кмет Садик Хан не останаха удовлетворени от това пояснение и настояха за без значение следствие на дейностите на полицията.

За отвличането и убийството на Еверард през вчерашния ден бяха повдигнати обвинявания против полицейски чиновник. Снощното бдение бе проведено като проява точно против насилието над дами.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР