Снимка: PexelsВълчица, прибрана вчера в зоопарка в Хасково, избяга тази

...
Снимка: PexelsВълчица, прибрана вчера в зоопарка в Хасково, избяга тази
Коментари Харесай

Вълчица, прибрана вчера в зоопарка в Хасково, избяга тази сутрин

Снимка: Pexels

Вълчица, прибрана през вчерашния ден в зоопарка в Хасково, избяга тази заран, оповестява Plovdiv24.bg. Тя е надхитрила чиновник и успяла да се измъкне от  клетката, сигнализираха от локалната община.

Преди няколко месеца животното почнало да се появява на разнообразни места в лесопарк " Кенана ", където е зоологическата градина. Вчера е било хванато и прибрано в зоопарка. Тази заран обаче чиновник влезнал да нахрани вълчицата, тя си поиграла с него и след това ловно се измъкнала от незаключената клетка.

В момента е проведена група за търсене на избягалия звяр. Небрежният чиновник краткотрайно е отхвърлен от работа.

Негови сътрудници настояват, че животното се е появило неизвестно от кое място, очевидно е социализирано, не е рисково и няма място за терзание. Според някои локални това не е вълк, а чакал или чехословашко вълчо куче. Мнозина считат, че е отглеждан от хора, само че е бил зарязан.

Ако някой жител забележи вълчицата, дано алармират на дежурните телефони в община Хасково, приканват от администрацията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР