Снимка PexelsТурция отправи сериозно предупреждение. Турският министър на отбраната Хулуси

...
Снимка PexelsТурция отправи сериозно предупреждение. Турският министър на отбраната Хулуси
Коментари Харесай

Турският министър на отбраната: Ще използваме руските зенитно-ракетни системи С-400, ако се наложи

Снимка Pexels

Турция насочи съществено предизвестие. Турският министър на защитата Хулуси Акар съобщи през днешния ден, че Турция ще употребява съветските зенитно-ракетни системи С-400 при пораждане на нужда при положение на опасност и заплаха, съобщи Анадолската организация.

Ако не е налице желание за нахлуване по отношение на Турция, никой няма да пострада от тях, съобщи министърът, представен от Българска телеграфна агенция.

Всеки би трябвало да види незаконната същина, подлостта на ПКК в Гара, уточни още Акар, визирайки убийството от Кюрдската работническа партия /ПКК/ на 13 заложници в пещера в региона Гара в Северен Ирак.

Но някои безотговорни и предатели упорстват да не видят тази действителност, добави Акар.

Европейски Съюз приказва за " човешки права ". Какво ще стане с правото на живот на нашите почтени жители, убити в Гара? Защитниците на демокрацията към този момент би трябвало да изоставят лицемерието си, сподели Акар.

Той се спря и на случая с обезпокояването от гръцки изтребители Ф-16 на турския транспортен съд " Чешме ", извършващ изследвания в северната част на Егейско море, като уточни, че е бил даден нужният отговор. Заявяваме още веднъж, че това държание не подхожда на връзките на добросъседство.

Акар уточни още Турция продължава с решителност битката си против Фетхуллахистката терористична организация /ФЕТО/. Той сподели, че след опита за прелом на 15 юли 2016 година общо 21 194 души са били отстранени от турските въоръжени сили поради връзки с ФЕТО.

Според Анкара организацията на живеещия в Съединени американски щати ислямски просветител Фетхуллах Гюлен е виновна за опита за прелом в Турция от юли 2016 година Движението на Гюлен се преглежда от турските управляващи като терористична организация.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР