Снимка PexelsПозицията на Варшава срещу Северен поток 2 остава непроменена,

...
Снимка PexelsПозицията на Варшава срещу Северен поток 2 остава непроменена,
Коментари Харесай

Полша заяви, че позицията им срещу Северен поток 2 е непроменена

Снимка Pexels

Позицията на Варшава против " Северен поток 2 " остава непроменена, сподели полският външен министър Збигнев Рау на взаимна конференция във Ваймар с немски и френски сътрудници Хайко Маас и Жан-Ив Льо Дриан, оповестява РИА Новости.

" Наистина, що се отнася до публичното мнение в Полша и полските политически сили, нашата позиция остава непроменена във връзка с оценката на този капиталов план. Но макар задълбочената полемика по този въпрос, не беше допустимо да се спре това план. Тоест проектът е физически приключен. Аз повдигнах този въпрос на днешната среща (с външните министри на Германия и Франция) ", сподели Рау.

Според министъра той " изрази вяра " за " намиране на решения за затваряне на недостига на сигурност в Европа ", който съгласно него породи вследствие на завършването на плана " Северен поток 2 ". Той добави, че Варшава, Берлин и Париж " ще работят дружно, с цел да подсигуряват, че " евентуалните последствия от това решение (изграждането на Северен поток 2 - ред.) Ще бъдат спрени. "  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР