снимка: PexelsОвен Като че ли никога друг път не сте

...
снимка: PexelsОвен Като че ли никога друг път не сте
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

снимка: Pexels

Овен
Като че ли в никакъв случай различен път не сте били в толкоз сантиментално въодушевление, и в този момент напряко не можете да се познаете! Изглежда по тази причина сте решили на път за в къщи да вземете букет рози, шампанско и някоя видео-касета с забавен филм. Всичко е наред. Ако сте се де доверили на този човек толкоз, че да извършите за него всичко това, можете да бъдете уверени, че в никакъв случай няма да се разприказва, и това по никакъв начи няма да се отрази на Вашата известност. Всъщност и в бъдеще този човек няма да се опита да Ви шантажира, употребявайки Ви този факт.

Телец

Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!
 

Близнаци

В утринните часове ще се чувствате най-непринудено, като ще можете да си позволите истински занимания или по този начин мечтаната независимост. През деня ще се наложи да забравите за развлеченията и за самостоятелния метод на живот. Възможни са незабавни домашни задания, а и непредвидени и неотложни пътувания. В службата не са изключени някакви опити, както и механически тествания. Ако имате работа с механизми, електроника или химически субстанции, спазвайте разпоредбите по техника на сигурност, а в случай че те към този момент не са настоящи, пробвайте там, на място, да изработите нови.
 

Рак

Възможностите, които се разкриват пред Вас са доста, само че да се възползвате от тях не е по този начин елементарно. Днес звездите Ви изкушават по всевъзможен метод, проверявайки Ви за трвърдост на характера и честност на правила. Помнете, че на последните не би трябвало да изневерявате по никакъв метод и никога. Колкото по-последователни бъдете в своите действия и решения, толкоз по-добри резултати ще постигнете в последна сметка. Подкрепата на околните Ви радва и въодушевява. Днес даже и хора, всекидневно великодушни на забележки, няма да се скъпят на похвали и думи на утвърждение. Нараства креативния Ви капацитет и се появяват отлични хрумвания, които сполучливо ще реализирате в скоро време.
 

Лъв

Вашата половинка в този момент ще се трансформира за Вас в слънце. През целия ден ще Ви осветява пътя. Ще Ви грее, успокоява и поддържа. А това значи, че морето ще Ви бъде до колене, тъй като напълно тъкмо ще знаете, че във Вас имат вяра и Ви обичат. Независимо от това, дали се е получило замисленото, или не.
 

Дева

Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.
 

Везни

В любовните работи всичко ще Ви се удава изумително елементарно и бързо. Само че не трябва да се радвате прекомерно доста на това, както и да си вършиме дълготрайни проекти или заключения за своето късметлийство. Колкото по-високо летиш, толкоз по-от високо ще имаш опция след това да паднеш...
 

Скорпион

У Вас може да се появи чувството, че някой е харесал това, което притежавате. Дръжте под око своето имущество, и още повече внимавайте за концепциите си. Някой е обърнал внимание на метода, по който работите, почнал е да Ви следи, и желае да откупира Вашите способи. Този наблюдаващ тихичко се промъква на Ваша територия, само че Вие сте положили прекомерно доста старания, с цел да оградите своето персонално пространство, и в този момент не позволявате на непознати хора да обхванат в него. Защитавайте своето с всички сили.
 

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!
 

Козирог

Събитията на деня като че ли са оцветени в много мрачни тонове, само че Вие добре разбирате, че това, по този начин да се каже, е „ последното издихание ” на проблем, почнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на който и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви предизвика за недомислени действия. Скоро ще се почувствате доста по-добре. Имайте поради, че през днешния ден е по-добре да не водите задушевни диалози, а да се постараете да си намерите някакво забавно занятие.
 

Водолей

Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.
 

Риби

Добре е, носните кърпички да са Ви на разположение, защото може да Ви потрябват. Предстои Ви подсмърчайки да изкарате още един ден. Вашият знак е прочут като доста съпричастен, та затова не Ви е необходим необикновен мотив. Обезателно вземете защитни ограничения и следете за своето прочувствено положение. Това е още по-актуално, в случай че наоколо до Вас се появи някой избран човек с изключително изражение на лицето...

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР