Снимка: PexelsОперация Троянски щит“ удари мафията по целия свят. Стотици

...
Снимка: PexelsОперация Троянски щит“ удари мафията по целия свят. Стотици
Коментари Харесай

Стотици са арестувани при операция „Троянски щит“ срещу мафията в цял свят

Снимка: Pexels

Операция „ Троянски щит “ удари мафията по целия свят. Стотици задържани след огромна интервенция против проведената престъпност. В интервенцията са взели участие служители на реда от Европа, Съединените щати, Австралия и Нова Зеландия. В продължение на три години в действително време са били декодирани хиляди криптирани известия сред нарушители, предава Българска национална телевизия.

Прихващането на известията е станало допустимо с помощта на приложение, употребявано за криптирана връзка по света, само че което било следено от ФБР. Приложението било конфигурирано на мобилни телефони без никакви други функционалности, като известията се разменяли единствено сред подобен вид телефони. Те се отнасяли главно за проекти за убийства, трафик на дрога и оръжия. Срещу арестуваните към този момент са повдигнати обвинявания. Конфискувани са милиони долари, както и съществени количества опиати и оръжие.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР